意味 | 例文 (4件) |
バターオイルを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる水相成分を含有する水中油型乳化脂。例文帳に追加
This oil-in-water emulsified fat comprises a water phase component produced when butter oil is produced from cream or butter. - 特許庁
前記供給源は、バターオイル生産から由来する漿液から、または脱脂目的のホエーの精密濾過から得られる残渣物から調製できる。例文帳に追加
The source can be prepared from serum from butter oil production or from the retentate from microfiltration of whey for defatting purposes. - 特許庁
クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる、リン脂質を含有する水相成分を、リゾ化してなる乳化活性物質。例文帳に追加
This emulsification-active substance is prepared by converting a phospholipid-containing aqueous phase component obtained on the production of butter oil from cream or butter into a lysophospholipid-containing aqueous phase component. - 特許庁
このような乳化組成物の各成分の割合は、乳脂肪源および乳蛋白質源となる牛乳、全粉乳、バター、チーズ、クリーム、れん乳、バターオイル、バターミルク、バターミルクパウダーなどの原料と、二糖アルコール、乳化剤、および水分の量を精密に調整することで得られる。例文帳に追加
The contents of the individual components of the emulsified composition can be established by precisely controlling the amounts of the starting materials providing the milk fats and the milk proteins such as cow's milk, whole powder milk, butter, cheese, cream, condensed milk, butter oil, butter milk and butter milk powder and the amounts of the disaccharide alcohol, the emulsifying agent and water. - 特許庁
意味 | 例文 (4件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |