意味 | 例文 (7件) |
白はぜ卵の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 7件
69〜100%の卵白と31〜0%の卵黄からなる卵液、好ましくは、76〜100%の卵白と24〜0%の卵黄からなる卵液と澱粉及び/又はゼラチンを配合したスラリーを油ちょうし、得られる製品のpHを6.0〜7.5に調整してなることを特徴とする揚げ卵。例文帳に追加
This fried egg is prepared by frying a slurry produced by compounding a liquid egg composed of 69-100% albumen and 31-0% yolk, preferably 76-100% albumen and 24-0% yolk with starch and/or gelatin and adjusting the pH of the slurry product to 6.0-7.5. - 特許庁
前記混合物は、卵黄液と食用油脂とを混合した後、更に卵白液又は全卵液を添加混合したものが好ましい。例文帳に追加
The mixture is preferably obtained by mixing yolk liquid with edible oil and fat and additionally mixing albumen liquid or whole egg liquid. - 特許庁
主に果汁と砂糖で作られるが、牛乳、卵白またはゼラチンを含む冷たいデザート、例文帳に追加
a frozen dessert made primarily of fruit juice and sugar, but also containing milk or egg-white or gelatin - 日本語WordNet
卵黄液又は全卵液を噴霧乾燥した後、1μm以上15μm以下の粒子径のものを60重量%以上含む卵白微粉末を付着させることにより上記課題を解決する。例文帳に追加
The egg powder is produced by spray-drying yolk liquid or whole egg liquid and attaching fine albumen powder containing ≥60 wt.% fraction having particle diameter of 1-15 μm to the spray-dried powder. - 特許庁
また、本発明の複合組成物において、前記珪酸塩層の少なくとも一部は、前記卵白タンパク質中に分子レベルで分散されていることができる。例文帳に追加
In this composite composition, at least part of the silicate layer may be dispersed at molecular level in the albumen protein. - 特許庁
動物由来、植物由来、微生物由来等の各種蛋白質分解酵素により部分的に加水分解された卵黄に、カルシウム反応性のゲル化剤、好ましくは、アルギン酸塩、ローメトキシルペクチン、カッパーカラギーナンのいずれか一種以上を、好ましくは、0.25〜2重量%、含有させることを特徴とする卵黄液。例文帳に追加
This yolk liquid is obtained by adding a calcium-reactive gelatinizing agent, preferably one or more kinds of alginic acid salt, low-methoxy pectin and κ-carrageenan, preferably in a proportion of 6.25-2 wt.% to the yolk partially hydrolyzed by various kinds of proteolytic enzymes derived from an animal, a plant, a microorganism or the like. - 特許庁
意味 | 例文 (7件) |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |