例文 (6件) |
Natsudaidaiを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 6件
This citrus fruit extract gargle is characterized by mixing a Citrus sphaerocarpa extract obtained by immersing the peels of the Citrus sphaerocarpa in ethyl alcohol with an equivalent amount of a Citrus natsudaidai extract similarly obtained by immersing the peels of the Citrus natsudaidai in ethyl alcohol.例文帳に追加
エチルアルコールにカボスの皮を浸漬して得られるカボスエキスと、同じくエチルアルコールに夏柑の皮を浸漬して得られる夏柑エキスを等量混合して成ることを特徴とする柑橘エキスうがい液。 - 特許庁
The method for producing jumbo lemons comprises applying optimum soil and favorable cultivation condition to lemons to make stamens of Citrus natsudaidai pollinate styles of the lemons followed by growing the lemons into jumbo ones in a short period of time.例文帳に追加
最適土壌と良好な栽培条件を適用して、レモンの花柱にナツミカンのオシベを受粉させた後短期間でジャンボレモンに成長させる。 - 特許庁
The heart disease prevention therapeutic agent, especially cardiac failure prevention therapeutic agent includes a coumarin-based compound aurapten (structure of the figure) known to be contained in citrus fruit, especially Citrus natsudaidai, Citrus hassaku, grapefruit, etc., as an active ingredient.例文帳に追加
柑橘類、特に夏柑、ハッサク、グレープフルーツ等に含まれていることが知られているクマリン系化合物オーラプテン(下記構造)を有効成分とする心疾患予防治療剤、特に心不全予防治療剤。 - 特許庁
The persimmon tannin-removing agent includes a mixture of alcohol extract of lemon or Japanese summer orange (Citrus natsudaidai), which is obtained by immersing the lemon or Japanese summer orange in alcohol, and denatured alcohol obtained by adding a citrus-based flavor to the alcohol.例文帳に追加
レモンまたはナツミカンをアルコールに浸漬して得たレモンまたはナツミカンのアルコール抽出液とアルコールに柑橘系食品香料を添加した変性アルコールとの混合物よりなる柿の脱渋剤。 - 特許庁
例文 (6件) |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |