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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Sparkling wine productionに関連した英語例文

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Sparkling wine productionの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 6



例文

PRODUCTION OF LIQUORS AND BEER, MISCELLANEOUS LIQUORS, SPARKLING WINE AND LOW-ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加

酒類の製造方法及びビール、雑酒・発泡酒、低アルコール飲料 - 特許庁

To provide a method which, when early flocculating malt (namely, malt having factors which induce early yeast flocculation) is used in the production of beer or sparkling wine, improves the fermentability of the early flocculating malt to enable sound fermentation of the malt by yeast, and hence the production of rich in flavor beer or sparkling wine.例文帳に追加

ビール又は発泡酒の製造において、早凝性麦芽(酵母早期凝集性因子を有する麦芽)を使用した場合においても、該早凝性麦芽の発酵性を改善し、酵母による健全な発酵と香味豊かなビール又は発泡酒の製造を可能とする方法を提供すること。 - 特許庁

In the production of beer or sparkling wine by using early flocculating malt, the fermentability of the early flocculating malt is improved by treating wort and/or yeast to be used in the fermentation, by adding tannin thereto and mixing them.例文帳に追加

早凝性麦芽を使用したビール又は発泡酒の製造において、発酵に用いる麦汁及び/又は酵母に、タンニン酸を添加し、処理することにより、早凝性麦芽の発酵性を改善する。 - 特許庁

To provide an alcoholic beverage having functions to suppress the absorption of sugars and suppress the increase of blood sugar level without deteriorating the characteristic good body taste of alcoholic beverages such as beer, wine, Japanese sake, sparkling liquor, fruit wine and liqueur and provide a method for the production of the beverage.例文帳に追加

ビール、ワイン、清酒、発泡酒、果実酒類、リキュール類などのアルコール飲料が本来有するコク味のある良質な味質を損なわずに、且つ糖質の吸収抑制効果、血糖値上昇抑制効果等の機能性を有するアルコール飲料とその製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

Here for improving the fermentability of the early flocculating malt in the production of beer or sparkling wine, tannin is added to wort prior to the addition of yeast, to wort after the addition of yeast, or to yeast to be added to wort, and they are processed.例文帳に追加

本発明において、早凝性麦芽の発酵性を改善するには、ビール又は発泡酒の製造工程において、タンニン酸を、酵母添加前の麦汁へ或いは酵母添加後の麦汁発酵液へ、又は、麦汁添加用酵母へ添加し、処理する。 - 特許庁


例文

To produce a sparkling wine having characteristics including fruit taste and flavor, with high palatability of good balance between acidity and sweetness even in case of excessive fruit acidity or insufficient saccharinity, by using fruits and malt in beer production equipment.例文帳に追加

ビールの製造設備において果実と麦芽から発泡酒を製造する際に、果実の酸度が過剰である場合や糖度が不足する場合であっても、酸味と甘味のバランスのとれた嗜好性の高い、果実の風味、味などの特徴を有する発泡酒を製造する。 - 特許庁

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