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「beet fiber」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > beet fiberに関連した英語例文

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beet fiberの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 5



例文

The container-packed beverage contains 3-5 mass% of the water-insoluble dietary fiber derived from a beet, wherein a fat content in the water-insoluble dietary fiber derived from a beet is 2.4 mass% or more and a pH is 3-5.例文帳に追加

甜菜由来の水不溶性食物繊維を3〜5質量%含有し、甜菜由来の水不溶性食物繊維中の脂質含量が2.4質量%以上であり、pHが3〜5である容器詰飲料。 - 特許庁

This sebum metabolism ameliorant comprises a dihydroxybenzoate derivative represented by formula (A) and the beet-derived dietary fiber.例文帳に追加

下記の化学式(A)で表されるジヒドロキシベンゾエート誘導体およびビート由来の食物繊維を含有する脂質代謝改善剤を提供する。 - 特許庁

The method for producing monogalacturonic acid comprises, in treating a pectin-containing natural product, preferably beet, beet pulp, apple, apple fiber etc., with an enzyme to have activity acting on the pectin-containing natural product and liberating monogalacturonic acid so as to obtain monogalacturonic acid, directly treating the pectin-containing natural product with the enzyme without separating and extracting pectin from the natural product.例文帳に追加

ペクチンを含有する天然物、好ましくは、ビート、ビートパルプ、リンゴ及びアップルファイバーなどに作用してモノガラクツロン酸を遊離する活性を有する酵素を、ペクチンを含有する天然物に作用させてモノガラクツロン酸を得るに際し、前記天然物からペクチンを分離抽出することなく、直接に前記酵素を作用させてモノガラクツロン酸を得ることを特徴とするモノガラクツロン酸の製造方法。 - 特許庁

To obtain a composition that uses a composite material composed of an active substance derived from a plant belonging to the family Labiatae and a dietary fiber being a by-product produced from a beet sugar production process, and has ameliorating action on sebum metabolism.例文帳に追加

シソ科に属する植物由来の活性物質とビートの製糖工程から生じる副産物である食物繊維からなる複合物を利用した脂質代謝改善作用を有する組成物を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide a container-packed beverage reduced in a feeling of roughness and an off-taste/nasty smell, and improved in foaming and foam stability when blending a raw material and distributing while containing a water-insoluble dietary fiber derived from a highly concentrated beet.例文帳に追加

高濃度の甜菜に由来する水不溶性食物繊維を含みながらも、ざらつき感や異味・異臭が低減され、かつ原料配合時や流通時における泡立ち及び泡持ちの改善された容器詰飲料の提供。 - 特許庁


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