例文 (2件) |
egg sauteedの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
To provide a preparing method for forming a puffy egg mass like a dish of food known as sauteed crabs and scrambled eggs in a soup, on a liquid upper surface of hot water, soup, or boiling soup.例文帳に追加
熱水、スープや茹で汁の液上面部で芙蓉蟹様のふんわりとした卵塊を形成させる調製方法を提供する。 - 特許庁
To provide a seasoning for an egg dish, enabling the egg dish such as eggroll, omelet and Kanitama (a dish of food known as sauteed crabs and scrambled eggs in a soup) with good texture to be cooked easily even by any cooking methods by only mixing the seasoning with an egg material.例文帳に追加
卵素材に混ぜるだけでいかなる加熱調理法によっても、卵焼き、オムレツ、かに玉等の卵料理を、簡単に、且つ食感よく調理することができる卵料理用調味料を提供することを目的とする。 - 特許庁
例文 (2件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |