意味 | 例文 (999件) |
fat and oilの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2916件
NOVEL EDIBLE OIL AND FAT AND METHOD OF MANUFACTURE例文帳に追加
新規食用油脂及びその製造方法 - 特許庁
CENTER-CONTAINING OIL AND FAT CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
センター入り油脂性菓子とその製造方法 - 特許庁
POWDERY OIL AND FAT COMPOSITION AND PREPARATION THEREOF例文帳に追加
粉末油脂組成物およびその製造方法 - 特許庁
STABILIZER FOR OIL AND FAT AND/OR MILK COMPONENT-CONTAINING DRINK例文帳に追加
油脂及び/又は乳成分含有飲料用安定化剤 - 特許庁
EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
乳化油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
FLAKE-LIKE OIL AND FAT AND BAKED CONFECTIONERY OBTAINED BY USING THE SAME例文帳に追加
フレーク状油脂およびそれを利用した焼き菓子 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR FRY AND FROZEN FOOD例文帳に追加
フライ用油脂組成物および冷凍食品 - 特許庁
EMULSIFIED FAT-AND-OIL COMPOSITION FOR BOILED RICE AND BOILED RICE例文帳に追加
米飯用乳化油脂組成物及び米飯 - 特許庁
DOUBLE-EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
二重乳化油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
EDIBLE OIL AND FAT, AND PROCESSED FOOD USING THE SAME例文帳に追加
食用油脂及びそれを用いた加工食品 - 特許庁
OIL AND FAT ADSORBENT AND ITS PRODUCTION METHOD例文帳に追加
油脂吸着材及びその製造方法 - 特許庁
PLASTICATED OIL AND FAT COMPOSITION AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME例文帳に追加
可塑性油脂組成物及びこれを用いたベーカリー製品 - 特許庁
ROASTED BREAD CRUMB CONTAINING OIL AND FAT, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
焙焼済み油脂含有パン粉及びその製造方法 - 特許庁
VEGETABLE OIL AND FAT COMPOSITION AND BEVERAGE CONTAINING THE SAME例文帳に追加
植物油脂組成物およびそれを含有する飲料 - 特許庁
EMULSIFIED COMPOSITION FOR ADDING WHEAT FLOUR, AND EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION例文帳に追加
小麦粉添加用乳化油脂組成物及び乳化組成物 - 特許庁
FOAMING EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
起泡性乳化油脂組成物及びその製造法 - 特許庁
OIL- AND FAT-MODIFIED STARCH AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
油脂加工澱粉及びその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR SPLITTING FAT AND OIL AND COMPOSITION例文帳に追加
油脂を分解する方法および組成物 - 特許庁
LIQUID FOR INJECTING FAT AND OIL TO MEAT, ITS PRODUCTION METHOD AND APPLICATION THEREOF例文帳に追加
食肉用油脂注入液、製造方法および用途 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
GRANULAR OIL AND FAT, AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
粉粒体状油脂およびその製造方法 - 特許庁
The method for producing flavor oil comprises pulverizing food raw material containing oil and fat in liquid oil, wherein the food raw material containing oil and fat comprises sesame.例文帳に追加
油脂を含有する食品素材を液体油中にて粉砕することによる香味油の製造方法。 - 特許庁
The flavor oil having horse-radish flavor is obtained by adding horse-radish flavor components to vegetable oil and fat, in particular, edible oil and fat such as olive oil.例文帳に追加
植物性油脂、特にオリーブ油などの食用油脂に、わさびの香味成分を添加したことを特徴とするわさび風味油と、その製造法。 - 特許庁
This hardenable fat and oil composition contains the oil of Salvia Hiranica L. or a mixture of the oil of the Salvia Hiranica L. with other fat and oil.例文帳に追加
チアオイル又はチアオイルとその他の油脂との混合物を含んでなる硬化性油脂組成物。 - 特許庁
Crystallization of oil-and-fat or an emulsion containing the oil-and-fat to form coarse crystal particles is suppressed and a stabilized oil- and-fat composition is produced by the cooling and kneading of the oil-and-fat after the ultrafine division, fine emulsification and pressurizing treatment.例文帳に追加
油脂または油脂を含むエマルションを超微細化、微粒乳化、加圧処理後、冷却捏和することで粗大結晶化を抑制し、安定した油脂組成物を得る。 - 特許庁
To provide an agent for preventing oil and fat from being cracked and whitened, capable of preventing oil and fat having rapid solidification speed from being cracked and whitened when stored, and to provide oil-and-fat food using the oil and fat.例文帳に追加
固化速度が速く、且つ保存時にひび割れ及び白色化の発生が防止された油脂、及び前記油脂を用いた油脂食品を提供すること。 - 特許庁
This method for stabilizing oil-and-fat comprises the steps of transesterification between an oil-and-fat containing conjugated unsaturated fatty acid(s) and another oil-and-fat and then adding cuttlefish-derived lipid and/or tea extract to the resultant transesterified oil-and-fat.例文帳に追加
共役不飽和脂肪酸含有油脂と他の油脂とをエステル交換すること、更に、該エステル交換油脂に、イカ由来脂質及び/又は茶抽出物を添加することによる油脂類の安定化方法。 - 特許庁
The body is solid, including an edible oil-and-fat and an edible oil.例文帳に追加
本体部分が,食用油脂及び食用油を含む固形状のものである。 - 特許庁
HIGH OIL EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR RETORT SAUCE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
レトルトソース用高油分乳化油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
INTERESTERIFIED OIL, AND PLASTIC OIL-AND-FAT COMPOSITION USING THE SAME AS HARD STOCK例文帳に追加
エステル交換油及びこれをハードストックとする可塑性油脂組成物 - 特許庁
WATER-IN-OIL TYPE OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR MAKING BREAD COMPRISING THE SAME例文帳に追加
油中水型油脂組成物およびこれを用いたパンの製造法 - 特許庁
WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
油中水型乳化油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
OIL-IN-WATER TYPE EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
水中油型乳化油脂組成物およびその製造方法 - 特許庁
OIL-IN-WATER TYPE EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
水中油型乳化油脂組成物またはその製造法 - 特許庁
WATER-IN OIL TYPE EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
製菓用油中水型乳化油脂組成物とその製造方法 - 特許庁
意味 | 例文 (999件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |