意味 | 例文 (999件) |
fat-and-oilの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2916件
ODOR SUPPRESSED OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
臭気抑制油脂組成物 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING EDIBLE OIL AND FAT例文帳に追加
食用油脂の製造方法 - 特許庁
SUGAR-ADDED ROLL-IN OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
加糖ロールイン油脂組成物 - 特許庁
CRYSTALLIZATION INHIBITOR FOR FAT AND OIL例文帳に追加
油脂用結晶化抑制剤 - 特許庁
PRODUCTION OF OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
油脂組成物の製造方法 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR CANDLE例文帳に追加
ろうそく用油脂組成物 - 特許庁
COOKING OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
加熱調理用油脂組成物 - 特許庁
FRACTIONATING METHOD FOR EDIBLE OIL AND FAT例文帳に追加
食用油脂の分別法 - 特許庁
OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR COFFEE CREAM例文帳に追加
コーヒークリーム用油脂組成物 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR BAKERY例文帳に追加
ベーカリー用油脂組成物 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR CREAM例文帳に追加
クリーム用油脂組成物 - 特許庁
OIL AND FAT FOOD FOR FRENCH TOAST例文帳に追加
フレンチトースト用油脂食品 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR BATTER例文帳に追加
バッター用油脂組成物 - 特許庁
BETA-GLUCAN-CONTAINING OIL-AND-FAT COMPOSITION例文帳に追加
βグルカン含有油脂組成物 - 特許庁
SEASONING FOR REINFORCING OIL-AND-FAT FLAVOR例文帳に追加
油脂風味を増強する調味料 - 特許庁
RICE QUALITY-IMPROVING OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
米飯改質用油脂組成物 - 特許庁
OIL-IN-WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
油中水中油型乳化油脂組成物 - 特許庁
Animal fat and oil (excluding fish and marine mammal fat and oil) 例文帳に追加
動物性油脂(魚及び海せいほ乳動物の油脂を除く。) - 日本法令外国語訳データベースシステム
LOW TRANS OIL AND FAT FOR OIL AND FAT COMPOSITION FOR CONFECTIONERY AND BAKERY例文帳に追加
製菓用およびベーカリー用油脂組成物のための低トランス油脂 - 特許庁
METHOD AND APPARATUS FOR TREATING FAT AND OIL SCUM IN WASTEWATER CONTAINING FAT AND OIL例文帳に追加
油脂を含む排水中の油脂スカムの処理方法および処理装置 - 特許庁
OIL AND FAT CRYSTAL REGULATOR AND OIL AND FAT COMPOSITION INCLUDING THE SAME例文帳に追加
油脂結晶調整剤およびこれを含有する油脂組成物 - 特許庁
INTERESTERIFIED OIL AND FAT, AND ROLL-IN OIL AND FAT COMPOSITION USING THE SAME例文帳に追加
エステル交換油脂およびこれを用いたロールイン用油脂組成物 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING EDIBLE OIL AND FAT, AND EDIBLE OIL AND FAT OBTAINED BY THE METHOD例文帳に追加
食用油脂の製造方法およびそれから得られる食用油脂 - 特許庁
METHOD FOR STABILIZING PROCESSED OIL AND FAT FOOD OVER LONG PERIOD AND PROCESSED OIL AND FAT FOOD例文帳に追加
油脂加工食品の長期安定化法及び油脂加工食品 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING OIL AND FAT COMPOSITION AND OIL AND FAT COMPOSITION USING THE SAME例文帳に追加
油脂組成物の製造法、及びこれを用いる油脂組成物 - 特許庁
METHOD FOR FRACTIONATION OF OIL-AND-FAT, SEED TO BE USED THEREFOR AND FRACTIONATED OIL-AND-FAT例文帳に追加
油脂類の分別方法、それに用いるシード及び分別油脂 - 特許庁
COLLECTION OF MINOR COMPONENT IN PLANT OIL AND FAT AND REFINEMENT OF THE PLANT OIL AND FAT例文帳に追加
植物油および脂肪の少量成分の回収並びに精製 - 特許庁
POWDERED OIL AND FAT OR COMPOSITION CONTAINING POWDERED OIL AND FAT, AND AGENT THEREFOR例文帳に追加
粉末油脂又は粉末油脂含有組成物及びその製剤 - 特許庁
OIL-AND-FAT COMPOSITION AND BUBBLE-CONTAINING CHOCOLATE USING THE OIL-AND-FAT COMPOSITION例文帳に追加
油脂組成物及び該油脂組成物を用いた含気泡チョコレート - 特許庁
METHOD FOR PRESERVING OIL-AND-FAT, AND OIL-AND-FAT PACKED IN PLASTIC CONTAINER例文帳に追加
油脂の保存方法及びプラスチック製容器充填油脂 - 特許庁
HEAT-RESISTANT OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR IMPROVING HEAT RESISTANCE OF OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
耐熱性油脂組成物及び油脂組成物の耐熱性向上方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING OIL AND FAT-CONTAINING CONFECTIONERY FOOD AND OIL AND FAT-CONTAINING CONFECTIONERY FOOD例文帳に追加
油脂性菓子食品の製造方法及び油脂性菓子食品 - 特許庁
BLACK-COLORED EDIBLE OIL AND FAT, AND OIL AND FAT COMPOSITION USING THE SAME例文帳に追加
黒色食用油脂及びこれを用いてなる油脂組成物 - 特許庁
METHOD FOR PROCESSING AJOENE-CONTAINING OIL AND FAT, AND AJOENE-CONTAINING OIL AND FAT例文帳に追加
アホエン含有油脂の加工処理方法及びアホエン含有油脂 - 特許庁
METHOD OF CONVERTING CRYSTAL STRUCTURE OF EDIBLE OIL AND FAT AND EDIBLE OIL AND FAT例文帳に追加
食用油脂の結晶構造転移方法及び食用油脂 - 特許庁
METHOD FOR EDIBLE OIL AND FAT PRODUCTION AND METHOD FOR EDIBLE OIL AND FAT DEODORIZATION例文帳に追加
食用油脂製造方法及び食用油脂脱臭方法 - 特許庁
METHOD FOR SEPARATING AND RECOVERING USEFUL SUBSTANCE SUCH AS FAT AND OIL FROM FAT AND OIL-CONTAINING FOOD例文帳に追加
油脂を含む食品からの油脂等有用物質の分離回収方法 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR ROLL-IN AND FOOD USING THE OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
ロールイン用油脂組成物及び当該油脂組成物を用いた食品 - 特許庁
意味 | 例文 (999件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |