意味 | 例文 (999件) |
fat-and-oilの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2916件
This edible oil and fat is characterized by formulating the salmon oil which is an animal fat and oil into the grape seed oil, the sunflower oil and the rose hip oil which are a vegetable fat and oil.例文帳に追加
植物系油脂であるぶどう種子油、ひまわり油、ローズヒップ油に動物系油脂であるサーモンオイルを配合したことを特徴とする食用油。 - 特許庁
This edible oil and fat comprises granulated fat meat of pork obtained by shrinking fibrous substance contained in the fat meat by heating the minced fat meat.例文帳に追加
ミンチ状に挽いた豚脂を加熱により該豚脂に含まれる繊維質を収縮させて粒状にした豚脂粒からなるものとする。 - 特許庁
PLASTIC OIL AND FAT COMPOSITION AND BREADS AND CONFECTIONERIES USING THE SAME例文帳に追加
可塑性油脂組成物及びこれを使用したパン、菓子類 - 特許庁
PLASTIC OIL AND FAT COMPOSITION, AND BREAD AND CONFECTIONERIES USING THE SAME例文帳に追加
可塑性油脂組成物及びこれを用いたパン、菓子類 - 特許庁
OIL-AND-FAT CONTAINING WATER SOLUBLE COMPOSITION AND FOOD AND DRINK例文帳に追加
油脂含有水溶性組成物及び飲食品 - 特許庁
To provide an oil-in-water type emulsified oil and fat composition improved in preservation stability, which is and rich in flavor, and to provide a method for producing the oil-in-water type emulsified oil and fat composition.例文帳に追加
保存安定性の改善された風味豊かな水中油型乳化油脂組成物およびその製造方法を提供すること。 - 特許庁
This oil and fat composition is obtained by crystallizing individually an oil and fat composition (A) having an oil and fat crystal having a direct β-type of a 2 chain length structure in the oil phase and an oil and fat composition (B) not containing the oil and fat having the direct β-type crystal having the 2 chain length structure, mixing them and further kneading and plasticizing.例文帳に追加
油相中の油脂結晶が2鎖長構造の直接β型である油脂組成物(A)、及び2鎖長構造の直接β型結晶である油脂を含有しない油脂組成物(B)を個別に結晶化させた後、両者を混合し、さらに混捏・可塑化することにより得られた油脂組成物。 - 特許庁
DRY FRACTIONATION METHOD, AND HIGHLY LIQUEFIED PALM OIL AND OIL AND FAT COMPOSITION USING THE METHOD例文帳に追加
乾式分別法、これを用いた高液状性パーム油および油脂組成物 - 特許庁
The vegetable oil is preferably an oleic acid or linolic acid-based oil or fat or lauric acid-based oil or fat, more preferably, one or more oils selected from cottonseed oil, olive oil, cacao fat, palm oil and coconut oil.例文帳に追加
植物油はオレイン酸及びリノール酸系油脂、又はラウリン酸系油脂が好ましく、綿実油、オリーブ油、カカオ脂、パーム油、及びヤシ油からなる群より選ばれる1以上のものであることがより好ましい。 - 特許庁
5. Theory of and practical training on inspection methods for fat and oil 例文帳に追加
五 油脂試験法の理論及び実習 - 日本法令外国語訳データベースシステム
OIL AND FAT SUBSTITUTE COMPOSITION FOR BREADMAKING, AND BREADMAKING METHOD例文帳に追加
製パン用油脂代替組成物及び製パン方法 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR ROUX, ROUX, AND FOOD PRODUCT USING ROUX例文帳に追加
ルー用油脂組成物、ルー、ルー利用食品 - 特許庁
LUBRICANT DERIVED FROM PLANT AND ANIMAL OIL-AND-FAT例文帳に追加
植物及び動物の油脂から誘導した潤滑剤 - 特許庁
OIL-AND-FAT PROCESSED STARCH AND FRY COATING MATERIAL USING THE STARCH例文帳に追加
油脂加工澱粉およびそれを用いる揚げ物用衣材 - 特許庁
OIL AND FAT-GLUCIDE POWDERY MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
油脂−糖質粉末素材及びその製造方法 - 特許庁
LIQUID OIL AND FAT COMPOSITION FOR HOMEMADE CONFECTIONERY AND BREAD MAKING例文帳に追加
ホームメード製菓製パン用液状油脂組成物 - 特許庁
EDIBLE OIL AND FAT COMPOSITION AND ITS USE例文帳に追加
食用油脂組成物およびその利用 - 特許庁
GAS SENSOR AND GAS DETECTOR FOR PREVENTING FAT AND OIL FIRE例文帳に追加
ガスセンサ及び油脂火災防止用ガス検知器 - 特許庁
NEW MICROORGANISM AND METHOD FOR TREATING OIL AND FAT-CONTAINING WASTE例文帳に追加
新規微生物及び油脂含有廃棄物の処理方法 - 特許庁
CREAMING-PROPERTY IMPROVER, AND OIL-AND-FAT COMPOSITION例文帳に追加
クリーミング性向上剤及び油脂組成物 - 特許庁
DOUBLE-EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
二重乳化油脂組成物およびその製造法 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD OF MANUFACTURE例文帳に追加
油脂組成物およびその製造方法 - 特許庁
ANTIOXIDANT COMPOSITION AND OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
酸化防止剤組成物及び油脂組成物 - 特許庁
METHOD AND REFORMING DEVICE FOR PREVENTING DETERIORATION OF HEATED FAT AND OIL例文帳に追加
加熱油脂の劣化防止の方法と改質器 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR BAKED CONFECTIONERY, AND BAKED CONFECTIONERY USING THE SAME例文帳に追加
焼菓子用油脂組成物及びそれを使用した焼菓子 - 特許庁
OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR FRIED JIAOZI AND METHOD FOR USING THE SAME例文帳に追加
焼餃子用油脂組成物及びその使用方法 - 特許庁
CURCUMA-CONTAINING EDIBLE OIL AND FAT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
ウコン含有食用油脂とその製造方法。 - 特許庁
DEVICE FOR CONTROLLING DETERIORATION OF FAT AND OIL AND DETERIORATION-CONTROLLING APPARATUS例文帳に追加
油脂の劣化抑制器、及び劣化抑制装置 - 特許庁
HARD CANDY CONTAINING OIL AND FAT, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
油脂含有ハードキャンデー及びその製造方法 - 特許庁
OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR COOKING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
加熱調理用油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
LIQUID OIL AND FAT COMPOSITION FOR HOMEUSE CONFECTIONERY AND BREAD MAKING例文帳に追加
ホームユース製菓製パン用液状油脂組成物 - 特許庁
OIL AND FAT-EMULSIFIED COMPOSITION AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
油脂乳化組成物およびその製造方法 - 特許庁
EDIBLE OIL AND FAT, AND FOOD PRODUCT USING THE SAME例文帳に追加
食用油脂及びそれを用いた食品 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR ROLL-IN, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
ロールイン用油脂組成物及びその製造方法 - 特許庁
POWDER-ATTACHED OIL-AND-FAT PROCESSED PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
粉末を付着させた油脂加工品およびその製造法 - 特許庁
OIL-AND-FAT CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
油脂性菓子およびその製造方法 - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING BREAD COMPRISING THE SAME例文帳に追加
油脂組成物及びそれを用いたパンの製造方法 - 特許庁
PRODUCTION AND USE OF NEW OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
新規な油脂組成物の製造方法および用途 - 特許庁
意味 | 例文 (999件) |
※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |