ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方 ゴサイ
side dish
菜
green vegetables
刻んだ菜
chopped green vegetables
野菜
a vegetable
間引いた菜
green vegetables that have been thinned out
野菜ソップ
vegetable soup
野菜料理
a vegetarian dinner
生野菜
an uncooked vegetable
野菜を刻む
to chop up vegetables
野菜を切る
trench the vegetables
穎割菜という野菜
vegetables called sprouts
野菜を作る
to raise vegetables―grow vegetables―cultivate vegetables
白菜という野菜
a vegetable called Chinese cabbage
苧という野菜
a kind of vegetable called 'mushi'
野菜スープ
塩漬けの菜
vegetables pickled in salt
酢漬の野菜
vegetables pickled in vinegar
野菜シチュー
a vegetable stew
くだものと野菜
both fruits and vegetables
野菜とくだもの
vegetables and fruits
千切りにした野菜
vegetables cut into long thin strips
野菜だけの料理
a dish consisting of only vegetables
白茎菜という野菜
a plant of the genus Brassica pekinensis
辛味の野菜
vegetables with a hot taste
カブという野菜
a vegetable called turnip
セロリという野菜
a vegetable called celery
有機野菜
organic vegetables
辛みのある野菜
a sharp-tasting vegetable
レタスという野菜
a vegetable, called lettuce
キャベツという野菜
an ornamental kale
蔓性の野菜物
a type of liana plant
ご菜