ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
【植物, 植物学】 celery.
読み方:セルリー
生または調理してで食べられ、または味付けとして使用される
(stalks eaten raw or cooked or used as seasoning)
広く栽培されている草本で、生または調理して食べられる芳香性の葉柄をもつ
(widely cultivated herb with aromatic leaf stalks that are eaten raw or cooked)
celery
セロリ
セロリ松
celery pine
セロリの黄化
the etiolation of celery
黄化したセロリ
etiolated celery
セロリ1本
a stick of celery
セロリソルトという調味料
a seasoning called celery salt
パセリ
parsley
キュウリ
cucumbers
ピクルス
pickled vegetables
ホウレンソウ
spinach
トウガラシ
red pepper
大根漬け
pickled radishes
千切りキャベツ
shredded cabbage
ニンニクの茎
the stem of a garlic
薯蕷
a yam
ガーリックマヨネーズ
garlic mayonnaise
付け茄子
pickled egg-plants
ニンニクの芽
garlic shoots
ニンニク一片
a clove of garlic
ニンジン
carrot
鶏肉スープ
chicken broth
フールズ・パセリ
fool's parsley
茄子を漬ける
to pickle egg-plants
大根おろし
a radish-grater―(おろし大根の意味なら)―grated radishes
しおれたレタス
wilted lettuce
レモンの皮
the rind of a lemon
レモンを絞る
squeeze a lemon
サラミソーセージという,イタリア式のソーセージ
a highly seasoned Italian sausage made of pork and beef, called a salami sausage
ステーキにパセリを添える
garnish a steak with parsley
塩漬けのピクルス
cure pickles