ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
塩漬けにする
salt (down)
preserve [pickle] 《vegetables》 with [in] salt
読み方:しおづけ
塩漬 とも書く
(1)
(2)
(preserve with salt)
読み方 シオヅケ
salting
読み方 しおづけ
Anything salted:(=の) salted; pickled with salt; preserved with salt
preserve with salt
塩漬けにしん
souse herring
塩漬けの菜
vegetables pickled in salt
塩漬けにした鱈
codfish pickled in salt
塩漬けにした鮪
tuna pickled in salt
塩漬けにした鱒
trout pickled in salt
塩漬けにした鮎
a type of Japanese food consisting of ayu pickled in salt
塩づけにして干したタラ
salted and dried codfish
塩づけにした魚
fish pickled in salt
塩漬けのピクルス
cure pickles
野菜の塩漬け
salted vegetables
塩漬けにし薫製にしたニシン
salted and smoked herring
花菜漬けという,菜の花を塩漬けにした食品
pickles made from rape blossoms
紫蘇を塩漬けにした食品
in Japan, beefsteak plant pickled in salt
きざんだ魚肉の塩づけ
minced meat or fish preserved in salt
塩辛という,魚やイカの内蔵を塩づけにして発酵させた食品
a food comprised of the internal organs of fish or squid pickled in salt, called salted fish guts
塩漬け