ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
【植物, 植物学】 parsley.
平らでちぢれた葉の、香りのよい香草
(aromatic herb with flat or crinkly leaves that are cut finely and used to garnish food)
芳香性の葉をもつ一年生または多年生の草本
(annual or perennial herb with aromatic leaves)
parsley
パセリ
フールズ・パセリ
fool's parsley
ピクルス
pickled vegetables
ステーキにパセリを添える
garnish a steak with parsley
セロリ
celery
セロリ松
celery pine
キュウリ
cucumbers
トウガラシ
red pepper
ニンニクの茎
the stem of a garlic
ニンニクの芽
garlic shoots
ガーリックマヨネーズ
garlic mayonnaise
ニンニク一片
a clove of garlic
付け茄子
pickled egg-plants
胡椒一つまみ
a pinch of pepper
胡椒という香辛料
a spice called pepper
アスパラガスを塩茹でする
blanch asparagus in salted water
セロリ1本
a stick of celery
レモンの皮
the rind of a lemon
セロリソルトという調味料
a seasoning called celery salt
黄化したセロリ
etiolated celery
サラダボール
a salad bowl
セロリの黄化
the etiolation of celery
白胡椒という香辛料
a seasoning called white pepper
茄子を漬ける
to pickle egg-plants
塩漬けのピクルス
cure pickles
サラダを作る
mix a salad
玉葱
the onion
レモンの皮の小片
tiny bits of lemon peel
しおれたレタス
wilted lettuce
ベーコンの皮
the rind of bacon