ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
salt water
brine.
読み方:えんすい、しおみず
ピクルスにするために使用される塩と水の強い溶液
(a strong solution of salt and water used for pickling)
塩を含む水
(water containing salts)
読み方 シオミズ;エンスイ
brine
(姓) Shiomizu
読み方 しおみず
Salt water; brine
塩水
放出された塩水
effused brine
塩水に浸す
soak in brine
water containing salts
塩を振る
to sprinkle salt on fish―sprinkle fish with salt
冷水
cold water
溶解した塩
a deliquescent salt
塩素酸の塩
any salt of chloric acid
真水
fresh water
塩を作る
to produce salt
過塩素酸の塩
a salt of perchloric acid
塩水ラグーン
a brackish lagoon
純粋な塩
pure salt
ヨード入りの塩
iodized salt
塩は水に溶ける
Salt dissolves in water.
塩は水に溶解する
塩の行進
The Salt March
塩ください。
The salt, please.
塩を水に溶かすこと
the dissolving of salt in water
塩を売り歩くこと
the act of peddling salt
塩をヨウ素化する
iodize salt
塩の辛い鮭
strongly salted salmon
塩の味
the taste of salt
塩が甘い
(料理なら)The dish is not salt enough―(漬物なら)―The pickles are not sufficiently salted
塩が辛い
There is too much salt in it
精製されていない塩
unrefined salt
塩は海水から取る
Salt is obtained from sea-water.
塩による被害
damage due to salt
焼き塩という塩
in Japanese cooking, salt roasted to remove the bitter taste
並み塩という食塩
salt called crude salt