ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
料理一品
a dish
料理の一品
of food, one dish
料理する
to prepare (food) for eating through the use of heat; to prepare (a dish) for a meal
料理をこしらえる
to prepare a dish
料理を堪能する
to be skilled at cooking
料理の献立
a menu of the food served at a certain place
料理の当番
the duty of cooking
料理をする
do the cooking
料理の組みあわせ
a menu
一品料理
a one-course dinner
手の込んだ料理
Elaborate dish
精進料理
vegetable dishes―lenten fare
即席お料理
a dinner served at a moment's notice
料理入門
the ABC's of cooking
料理を膳に並べる
to place food upon a table
料理通
a gastronome
メインの料理
the main course
料理屋へ入る
to enter a restaurant―visit a restaurant―patronize a restaurant
食べ物を料理する
to cook food
料理屋
a restaurant
膳にのせて供する料理
a portion of food taken at a particular time to satisfy hunger or appetite, called meal
料理する人
someone who cooks food
料理の材料
material for cooking
料理の代金
the price for cooked food
料理の付け合わせである食べ物
a food used as a garnish, called garniture
家庭料理
home cooking
料理を盛って並べる
to set food on the table
主な料理
the main dish
料理を膳にのぼせる
to serve a dish
行きつけた料理屋
a restaurant where one is a habitué
料理提供