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読み方:ほんぜんりょうり
一品料理
a one-course dinner
総菜料理
household cookery
料理一品
a dish
料理入門
the ABC's of cooking
料理通
a gastronome
料理法
the culinary art
精進料理
vegetable dishes―lenten fare
家庭料理
home cooking
支那料理
Chinese food
家庭風料理
home-style cooking
即席お料理
a dinner served at a moment's notice
料理を膳に並べる
to place food upon a table
料理風
cuisine
野菜料理
a vegetarian dinner
お手軽料理
refreshments―(米国にては)―a quick lunch
本膳料理の第五の膳
the fifth course in a full-course dinner
西洋料理
foreign food―foreign dishes
中国料理
膳にのせて供する料理
a portion of food taken at a particular time to satisfy hunger or appetite, called meal
中華料理
主な料理
the main dish
和洋折衷料理
a compromise between Japanese and foreign cooking―a cross between Japanese and foreign cooking―half-foreign cooking
本格中華料理
genuine Chinese food
中華料理屋
Chinese food restaurant
簡単な料理
Simple cooking
鳥料理
a dish prepared from fowl―(鳥料理屋は)―a restaurant devoted to fowl -dishes
料理を膳にのぼせる
to serve a dish
うまい料理
food that tastes delicious
中国料理店
a Chinese restaurant
5品料理の食事
a five‐course dinner
本膳料理