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読み方:えいようぶん
a chemical compound (such as protein, fat, carbohydrate, vitamin, or mineral) contained in foods. these compounds are used by the body to function and grow.
食物中に含まれる化合物(蛋白、脂肪、炭水化物、ビタミン、ミネラルなど)。これらの化合物は身体の機能や成長のために使われる。
エネルギーを与え、組織を形成するために動物が代謝する物質
(any substance that can be metabolized by an animal to give energy and build tissue)
身体を養うための材料の源
(a source of materials to nourish the body)
栄養物
nutrients
栄養になるもの
nourishment for a person's body
栄養補助剤
nutritional supplements
栄養分を加える
add nutrients to
栄養成分
nutritional information
栄養を供給する
provide with nourishment
蛋白質
protein
栄養のある食物
a nourishing food
栄養となる成分
a nutritious ingredient
栄養を強化した食べ物
a kind of food that is eaten in order to strengthen the body
糖分
sugar
栄養に富む食物
nutritive food―nutritious food―nourishing food
栄養価を高めた食品
food that has an enriched nutritive value
水分
moisture
滋養の有る食物
nourishing food―nutritious food
窒素性の食物
nitrogenous food
栄養体によって作られた雑種
a hybrid created by a trophozoite
栄養価を高くした食品
food the nutritive value of which is artificially increased
養生になる食物
sanative diet―sanatory diet
栄養価の高いシチュー
good nourishing stew
食物を同化する
to assimilate food
でんぷん食物
starchy foods
秘結性の食物
constipating food―binding food
質素な食物
lenten food
食物があたる
to disagree with one's constitution―poison one
粗末な食物
plain, coarse food
濃厚な食物
rich food
栄養素をすべて備えた食品
a food that contains all necessary nutrients
実質のある食物
substantial food
食物連鎖の栄養段階
a trophic level on the food chain
栄養分