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読み方:おきなわりょうり
和洋折衷料理
a compromise between Japanese and foreign cooking―a cross between Japanese and foreign cooking―half-foreign cooking
日本風の料理屋
a Japanese restaurant
支那料理
Chinese food
総菜料理
household cookery
中華料理
西洋料理
foreign food―foreign dishes
日本料理
Japanese dishes.
広東料理.
Cantonese cuisine
朝鮮特有の料理
Korean national dishes
中華料理屋
Chinese food restaurant
中国料理
西洋料理店
restaurant that serves Western dishes
中国料理店
a Chinese restaurant
日本料理の調理人
a chef who cooks Japanese dishes
西洋風の料理
food such as one would typically find in Europe or the United States, called western-style food
料理通
a gastronome
料理入門
the ABC's of cooking
料理風
cuisine
日本料理屋の調理人
a cook at a Japanese restaurant
中国料理という料理
a cuisine called Chinese cuisine
調理済みの洋風惣菜
western-style convenience food
一品料理
a one-course dinner
本格中華料理
genuine Chinese food
うまい料理
food that tastes delicious
野菜料理
a vegetarian dinner
ナムルという朝鮮料理
Korean cookery called {'namuru'}
即席料理専門のコック
a short-order cook
エンチラーダというメキシコ料理
a Mexican food, called enchilada
米国風の料理
American food
エトゥフェという料理
a dish called {touffe}
沖縄料理