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読み方:そくせきりょうり
読み方 ソクセキリョウリ
short order;potluck
即席お料理
a dinner served at a moment's notice
精進料理
vegetable dishes―lenten fare
料理一品
a dish
メインの料理
the main course
料理の当番
the duty of cooking
一品料理
a one-course dinner
料理の一品
of food, one dish
料理入門
the ABC's of cooking
料理通
a gastronome
料理屋
a restaurant
お手軽料理
refreshments―(米国にては)―a quick lunch
即席料理専門のコック
a short-order cook
家庭料理
home cooking
料理をこしらえる
to prepare a dish
総菜料理
household cookery
会席料理を載せる膳
a tray, used in a 'kaiseki-ryori' meal, on which a person's individual dishes of food are placed
料理の組みあわせ
a menu
料理する
to prepare (food) for eating through the use of heat; to prepare (a dish) for a meal
料理を膳に並べる
to place food upon a table
主な料理
the main dish
手の込んだ料理
Elaborate dish
料理の代金
the price for cooked food
料理をする
do the cooking
簡単な料理
Simple cooking
料理の献立
a menu of the food served at a certain place
料理風
cuisine
料理を堪能する
to be skilled at cooking
うまい料理
food that tastes delicious
料理屋へ入る
to enter a restaurant―visit a restaurant―patronize a restaurant
客にすすめる料理
the food one humbly offers to a guest
即席料理