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読み方:しろワイン
白いブドウ、または発酵前に皮をとった赤いブドウで作った淡黄色のワイン
(pale yellowish wine made from white grapes or red grapes with skins removed before fermentation)
白ワイン用ブドウ
white wine grape
赤ワイン
red wine
白ワイン用のブドウ
ワイン色の
of the color of wine
白ぶどう酒というワイン
wine called white wine
たる出しのワイン
wine from the wood
ラック・ワイン
rack wine
発酵性ワイン
effervescent wine
渋いワイン
a rough wine
上等なワイン
fine wine
普通のワイン
an ordinary wine
こくのあるワイン
full-bodied wines
熟成したワイン
aged wine
甘口のワイン
sweet wine
純粋なワイン
sheer wine
ワインをごちそうする
treat to wine
ワインフラッペ
wine frappe´
極上のワイン
select wines
高級ワイン
a good class of wine
ブドウのワイン
a grapey wine
白いブルゴーニュ・ワイン
a white Burgundy wine
特選ワイン
choice wine
ワインテイスティング
a wine tasting
ワインを入れた樽
a barrel that holds wine
強化ワイン
fortified wine
芳醇な赤ワイン
a gutsy red wine
料理用ワイン
cooking wine
輸入ワイン
imported wine
気の抜けたワイン
deadened wine
香りつけされたワイン
resinated wine
白ワイン