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蒸し焼きにする
bake 《in a casserole》
roast 《in a covered pan》.
読み方:むしやき
蒸焼き、蒸し焼、蒸焼 とも書く
蒸し焼きにしたもの
a food that is roasted
蒸し焼きにすること
the action of roasting something
焼き加減
the degree of burning
蒸焼きにする
to bake
焼いた握り飯
a toasted rice ball
焼いた食べ物
a baked food
れんがを焼く
burn bricks
蒸し焼きのチキン.
smothered chicken
とろ火で煮る
to stew meat (over a slow fire)
はれものを蒸す
to foment a boil
盛んに焼く
to burn something deliberately
焼きマトン.
roast mutton
焼いたサンドイッチ
a baked sandwich
フライパンで焼く
broil in a pan
オーブンで焼かれた食品
baked goods
蒸して調理したプディング
a pudding cooked by steaming
火であぶって焼いた味噌
a bean paste that has been grilled over a fire
瀬戸物を焼く
to bake pottery―fire pottery
芋を焼く
to roast potatoes―bake potatoes
鍋で煮る
to boil anything in a pot
しっかり焼く
Grill thoroughly
焼き拾てる
to burn up something
冷えた飯を蒸したもの
Re-steamed rice
グダグダに煮る
to boil anything to a pulp
調理して煮た食物
food that is cooked
盛んに焼くこと
the act of burning a thing hardly
焼いて食う
to eat anything broiled
味噌をあぶり焼くこと
the act of grilling bean paste over a fire
玉子を焼く
to fry eggs
鼈を煮たもの
a cooked soft-shelled turtle
蒸し焼き