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トウモロコシデンプン
カテゴリ 医療用語
出典:Wiktionary
出典:『Wiktionary』 (2011/10/12 10:10 UTC 版)
corn starch (複数形 corn starches)
出典:Wikipedia
出典:『Wikipedia』 (2011/06/20 14:59 UTC 版)
Corn starch, cornstarch, cornflour or maize starch is the starch of the corn (maize) grain obtained from the endosperm of the corn kernel.
トウモロコシの皮をむく
husk corn
穀物を挽き砕いた粉
grain flour
ひき割り烏麦
oatmeal
ひき割り燕麦
ぬか
rice bran
うどん粉
flour
麦粉
小麦粉
蕎麦粉
buckwheat flour
ピーナッツバター
peanut butter
ピーナッツバター.
飯つぶで作ったのり
rice starch
玉蜀黍の殻
maize-husks
トウモロコシ
corn
とうもろこしの皮をむく
shuck corn
蕎麦掻き
buckwheat mash
麸練り
bran-mash
粒々のある練粉
lumpy dough
麦の粉
flour made from grain
煎った米
parched rice
米の粉
powdered rice
麦だけの飯
boiled barley
小麦の穀粒
a grain of wheat
米の粉末
rice powder
トウモロコシの穀粒
a kernel of corn
正麸を原料とした糊
wheat starch paste
コーンフレークス
cornflakes
籾をする臼
a mortar used to grind unhulled rice
精白していない麦
unpolished wheat
麦芽エキス
malt extract
cornstarch