意味 | 例文 (8件) |
イーストフードの英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 yeast food
「イーストフード」を含む例文一覧
該当件数 : 8件
イーストフード例文帳に追加
Yeast food発音を聞く - 日本法令外国語訳データベースシステム
機械製パン法において、イーストフードに代えてグルテンを用いる、パン類の製造法。例文帳に追加
The method for producing the breads comprises using gluten in place of the yeast food in the mechanical method for baking. - 特許庁
この大豆発酵液をイーストフード、乳化剤、安定剤、酸味料、調味料のうちの少なくとも1つとして使用して食品を製造する方法。例文帳に追加
A method for producing food includes using the soybean fermentation liquid as at least one of yeast food, an emulsifier, a stabilizer, an acidulant, and a seasoning. - 特許庁
本発明は、機械製パン法において、イーストフードを用いることなく、機械耐性を有し、かつ製パン適性に優れたガミーな食感を有するパン類の製造法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a method for producing breads having mechanical resistance, excellent baking suitability and a gummy texture without using a yeast food in a mechanical method for baking. - 特許庁
乳化剤系改良剤やビタミンC、イーストフードなど化学合成系の添加物を使用せずとも、生地に充分な機械耐性があり、且つパンの老化を抑制し、ソフトでしっとりとした、ボリュームのあるパンを提供すること。例文帳に追加
To provide a soft and moist bread having a volume and sufficient mechanical resistance without using a chemical synthetic additive such as an emulsion system improver, vitamin C or a yeast food and capable of suppressing the staling of the bread. - 特許庁
乳化剤、イーストフードを使用しなくてもパンのボリュームが増大し、製品保存中の固化現象を防止するパン用プレミックスまたは品質改良組成物またはパン類の製造法を提供する。例文帳に追加
To provide a premix for bread, a quality improving composition or a method for producing bread which increases the volume of bread even when an emulsifier and/or yeast food are not used, and prevents solidification phenomena during a product preserving period. - 特許庁
イーストフードなどの品質改良剤をはじめとして、乳化剤、油脂(ショートニングなど)、バター、脱脂粉乳を含まないハードタイプパン粉と、該パン粉を用いた畜肉加工品の提供。例文帳に追加
To provide hard type bread crumb not containing not only a quality-improving agent such as yeast food, but also an emulsifier, fats and oils (shortening or the like), butter, and powdered skim milk, and to provide a meat processed product using the bread crumb. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「イーストフード」を含む例文一覧
該当件数 : 8件
パン粉の原材料、小麦粉を強力粉に変え、大豆粉(生大豆粉)、ショートニング、ブドウ糖、食塩、イースト、イーストフード、アスコルビン酸、食物繊維は水溶性食物繊維の難消化性デキストリンとし、小麦由来加工澱粉、PH調整剤、乳化剤を混合したことにより食感がソフトになった。例文帳に追加
The texture is softened by exchanging flour of a raw material for the bread crumbs with extra-strength flour, and mixing soybean flour (raw soybean flour), shortening, glucose, common salt, yeast, yeast food, ascorbic acid, resistant dextrin of water-soluble dietary fiber as a dietary fiber, flour-originated modified starch, pH regulator, and emulsifier therewith. - 特許庁
|
意味 | 例文 (8件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「イーストフード」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |