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加蔵栄の英語
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「加蔵栄」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
青果物の栄養分を効率的に省エネルギーで増加させることが可能な冷蔵庫を提供する。例文帳に追加
To provide a refrigerator capable of efficiently increasing the nutrition of fruit and vegetables while saving energy. - 特許庁
本発明は、常温および冷蔵保存でもチアミンラウリル硫酸塩を析出することのない貯蔵安定性と、液状食品に添加したときの塩析抵抗性とを兼ね備え、醤油、味噌、ソースおよびこれらを用いた食品の、栄養強化剤および日持向上剤として有効に利用されるビタミンB_1誘導体組成物および食品添加物の提供を目的とする。例文帳に追加
To obtain a vitamin B_1 derivative composition having preservation stability without depositing thiamine lauryl sulfate when preserved at room temperature and in a refrigerated state and also having salting out resistance when added to liquid foods, and effectively used as a nutrition enhancer and a duration enhancer for soy sauce, Miso (fermented soybean paste), sauce and foods using those, and a food additive. - 特許庁
事件後、約14000名が処罰され、首謀者とされた田代栄助・加藤織平・新井周三郎・高岸善吉・坂本宗作・菊池貫平・井上伝蔵の7名には死刑判決が下された(ただし、井上・菊池は欠席裁判での判決。例文帳に追加
After the incident about 14000 people were punished and seven people who regarded as leaders including Eisuke TASHIRO, Orihei KATO, Shuzaburo ARAI, Zenkichi TAKAGISHI, Sosaku SAKAMOT, Kanpei KIKUCHI and Denzo INOUE were sentenced to death (however, Inoue and Kikuchi were tried in their absence.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
サトイモから可食部となる子芋等を採取した後の親芋を主原料とし、ヨーグルトを添加して乳酸発酵させた後、更に気密性のある容器で一定期間嫌気的な貯蔵をするか、あるいは微好気的良好な条件下で発酵及び貯蔵を行うことによって、高い栄養価をもち、しかも家禽・家畜の嗜好性の高い良好なサイレージを調製する。例文帳に追加
This method for preparing the excellent silage which has high nutritive value and high palatability of poultry/livestock comprises using as the main raw material parent taro after collecting daughter tuber as an edible part from taro, adding yoghurt to the material followed by lactic fermenting, and anaerobically storing the product in a container with airtightness for a fixed period, or performing fermentation and storage in a slightly aerobical excellent condition. - 特許庁
胚軸の伸長を抑制しながら子葉組織内の貯蔵物質の分解を通常通り進行させると共にグリオキシソームの形成を進行させることにより、食感、香り、甘味を高め、栄養価を強化し、さらに消化吸収の効率を高めた大豆加工食品及びその製造法を提供すること。例文帳に追加
To provide a soybean processed food increased in palate feeling, flavor and sweetness, enriched in nutritive value, and increased in efficiency of digestion and absorption by progressing as usual a decomposition of a reserve substance in a seed leaf tissue while suppressing elongation of hypocotyl and by progressing formation of glyoxysome, and to provide a method for producing the soybean processed food. - 特許庁
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