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Lactococcus lactis subsp. cremorisとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 クレモリス菌
ライフサイエンス辞書での「Lactococcus lactis subsp. cremoris」の意味 |
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Lactococcus lactis subsp. cremoris
「Lactococcus lactis subsp. cremoris」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
The method for producing the milk-fermented food obtained by fermenting cow's milk includes adding the following ingredient (A) into the cow's milk, and fermenting the cow's milk with Lactococcus lactis subsp.例文帳に追加
牛乳を発酵させてなる乳発酵食品の製法であって、上記牛乳中に、下記の(A)成分を加え、ラクトコッカス・ラクティス・サブスピーシーズ・クレモリス FC(Lactococcus lactis subsp. cremoris FC ,FERM AP-20185)により発酵させる。 - 特許庁
To obtain a fermented milk product that exhibits stable and mild cheese fragrance also during preservation, has smooth palatability by viscosity, is fit for Japanese preference and has neither container expansion nor appearance change in spite of using a mesophilic streptococcus such as Lactococcus lactis subsp. cremoris.例文帳に追加
ラクトコッカス・クレモリス等の中温性乳酸球菌を使用しながら,保存中も安定した穏やかなチーズ香を呈し,粘性による滑らかな食感を有して日本人の嗜好に適合するとともに容器膨張や外観変化のない発酵乳製品を提供する。 - 特許庁
Yogurt mix is fermented at a fermentation temperature in the vicinity of 30°C by using Streptococcus thermophilus GCL1129 streptococcus (deposited in Incorporated Administrative Agency, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology, International Patent Organism Depositary as a deposit number of FERM AP-20230) that is separated from Streptococcus thermophilus and cultured and a mesophilic streptococcus such as Lactococcus lactis subsp. cremoris.例文帳に追加
高温性乳酸球菌であるストレプトコッカス・サーモフィラスから分離培養したストレプトコッカス・サーモフィラスGCL1129乳酸球菌(独立行政法人産業技術総合研究所特許生物寄託センター受領番号 FERM AP−20230)をラクトコッカス・クレモリス等の中温性乳酸球菌に併用して,30℃近辺の発酵温度によってヨーグルトミックスの発酵を行なう。 - 特許庁
This method for producing the lactobionic acid-containing fermented milk includes inoculating to milk, lactic acid bacteria (preferably, Lactococcus lactis subsp. cremoris) and/or yeast, and acetic acid bacteria (preferably, Acetobacter orientalis), lactic-fermenting the milk by parallel plural fermentation or single plural fermentation, and converting lactose contained in the milk into lactobionic acid so as to obtain the lactobionic acid-containing fermented milk.例文帳に追加
乳に、乳酸菌(好ましくは、ラクトコッカス・ラクティス・サブスピーシーズ・クレモリス)及び/又は酵母と、酢酸菌(好ましくは、アセトバクター・オリエンタリス)とを接種し、並行複発酵又は単行複発酵させることにより、乳を乳酸発酵させると共に、乳に含まれるラクトースをラクトビオン酸に変換してラクトビオン酸含有発酵乳を得ることを特徴とするラクトビオン酸含有発酵乳の製造方法。 - 特許庁
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