意味 | 例文 (4件) |
bread making propertyとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 製パン性
「bread making property」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
METHOD FOR EVALUATING BREAD-MAKING PROPERTY OF WHEAT FLOUR USING FREEZING MICROTOME例文帳に追加
凍結ミクロトームを使用した小麦粉の製パン性評価方法 - 特許庁
To provide a method for producing bread having high quality even when a dietary fiber which has not been particularly processed for the improvement of bread-making property is used.例文帳に追加
製パン性改良のために特別な加工をしていない食物繊維を使用した場合であっても、品質の良好なパン類を製造することができる方法を提供すること。 - 特許庁
To produce a cheese like food without using a cheese as a main raw material, having a cheese like flavor and paratability, excellent in property after baking and suitable for making a confectionary or bread simply and at a low cost.例文帳に追加
チーズを主原料とすることなく、チーズに似た風味、食感を有し、且つ、焼き残り性にも優れた製菓・製パンの用途に好適なチーズ様食品を簡便、安価に製造すること。 - 特許庁
To provide a glycoglycerolipid lipase excellent in safety, having a capability of hydrolyzing neutral fat, glycerophospholipid and glycoglycerolipid in the vicinity of pH6, stable to heat in a certain degree, having a property of hydrolyzing lecithin, but not hydrolyzing lysolecithin, showing an expanding effect as a single agent on using it in making bread and without leaving any inappropriate smell.例文帳に追加
安全性に優れ、中性脂肪およびグリセロリン脂質およびグリセロ糖脂質をpH6付近で加水分解する能力を有し、ある程度熱的に安定であり、レシチンを加水分解するとともに、リゾレシチンは加水分解しない性質を有し、製パン用途に用いると、単剤で膨らみ効果があり、不適当な臭いが残存しない、グリセロ糖脂質リパーゼの提供。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (4件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「bread making property」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |