例文 (5件) |
"のりつくだに"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 5件
容器内に海苔佃煮を収容し、海苔佃煮をゲル状から固形状へ安定させた後に、重量比重の軽い常温のラー油を重ねて充填する手段をもって解決する。例文帳に追加
The subject is solved by a means to contain the laver food boiled down in soy in the container and after stabilizing the laver food boiled down in soy from the gel state to the solid state, to pile and fill up with red chili pepper oil of light weight ratio and ordinary temperature of pile. - 特許庁
上部が開口しており蓋で密閉可能な容器6と、容器6の底部に充填したウニペースト2と、容器6の内部であってウニペースト2の上面に充填した海苔佃煮1とからなり、ウニペースト2および海苔佃煮1は、容器6に充填して密閉した後で殺菌されたものである。例文帳に追加
The sea urchin-laver food product includes a container 6 having an opened upper part, and sealable with a cap; sea urchin paste 2 filled in the bottom of the container 6; and a laver dish 1 flavored with soy sauce and sugar, and filled in the upper surface of the sea urchin paste 2, inside the container 6. - 特許庁
この発明は、海苔佃煮とラー油からなる水産加工食品を、両素材が混ざり合わないように容器に収容し、ラー油の油脂皮膜で海苔佃煮の品質を長期保存し、かつ消費者がそれぞれの好みの辛さ及び風味で食することが出来ることを課題としている。例文帳に追加
To enable a consumer to eat fishery processed food including laver food boiled down in soy and red chili pepper oil, with spiciness and flavor of each preference by holding both materials in a container so as not to be mixed, and conserving quality of the laver food boiled down in soy with the oil and fat coating of the red chili pepper oil over a long period of time. - 特許庁
容器に海苔佃煮とウニペーストを充填し蓋を密閉した後で殺菌するので、衛生的であり、保存料を用いなくとも長期の食用が可能なウニ海苔食品を提供できる。例文帳に追加
The sea urchin paste 2 and the laver dish 1 flavored with soy sauce and sugar are sterilized after filling in the container 6 and hermetically sealing. - 特許庁
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