例文 (7件) |
"イカ焼き"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 7件
イカ焼き、イカ焼き機およびイカ焼きの製造方法例文帳に追加
BROILED CUTTLEFISH, MACHINE FOR BROILING CUTTLEFISH AND METHOD FOR PRODUCING BROILED CUTTLEFISH - 特許庁
小麦粉からなる生地中にイカの身が混ぜられているイカ焼きであって、生地が厚さ5〜15mmの平板状であるイカ焼き。例文帳に追加
This broiled cuttlefish is provided by mixing cuttlefish meat in dough consisting of wheat flour, and having a flat plate shape with 5-15 mm thickness. - 特許庁
また、小麦粉、水およびイカの身からなるイカ焼き素材を、240℃以上に加熱した2枚の鉄板のあいだで加熱するイカ焼きの製造方法。例文帳に追加
Further, the method for broiling the cuttlefish is to heat the raw material of the broiled cuttlefish consisting of the wheat flour, water and cuttlefish meat between the 2 iron plates heated at ≥240°C. - 特許庁
また、ヒータを備えた下鉄板およびヒータを備えた上鉄板からなり、両鉄板のあいだでイカ焼き素材を加熱するイカ焼き機であって、両鉄板の厚さがともに90mm以上であるイカ焼き機。例文帳に追加
The cuttlefish-broiling machine 10 consists of a lower iron plate 14 equipped with a heater and an upper iron plate equipped with a heater 16, and broiling the raw materials of the broiled cuttlefish between both iron plates, and the thickness of the iron plate is both ≥90 mm. - 特許庁
調理の手軽さやパリパリとした食感を損なうことなく、さらに食感や味を向上させたイカ焼きを得る。例文帳に追加
To obtain a broiled cuttlefish without harming a simpleness of cooking and crispy eat feeling, and further improving the eat feeling and taste of the same. - 特許庁
昔はもんじゃと殆ど同じ具である桜エビ、切りイカ、焼きそば、紅生姜が定番であったが今では数え切れない程の種類の材料が使われている。例文帳に追加
Formerly sakura shrimp, sliced squid, yakisoba and beni-shoga, which are almost the same ingredients as monjayaki, are regularly used, but now countless kinds of ingredients are used. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
例文 (7件) |
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