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「チーズフード」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > チーズフードに関連した英語例文

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チーズフードを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 8



例文

プロセスチーズ又はチーズフード例文帳に追加

PROCESS CHEESE OR CHEESE FOOD - 特許庁

良好な加熱溶融性、糸曳き性及び良好なシュレッド適性を有するプロセスチーズまたはチーズフードを提供する。例文帳に追加

To provide process cheese or cheese food having excellent heat meltability, stringiness and excellent shredding suitability. - 特許庁

従来のプロセスチーズあるいはチーズフードを餡のような高糖度、低水分の食品に分散混合した場合、数日のうちにチーズは脱水されて硬化が起こり、風味の低下を招く。例文帳に追加

To provide cheese for solving such problems that when dispersion mixing conventional process cheese or cheese food with food with a high sugar content and low moisture content like padding, cheese is dehydrated and causes hardening in a few days to cause a decrease in flavor. - 特許庁

原料チーズ、溶融塩、ガム類、並びにHLBが11以上のショ糖脂肪酸エステル及び/または酵素分解レシチンを含有し、熟度指標が15%以下であり、加熱溶融性が60%以上であり、糸曳き性が300mm以上であることを特徴とするプロセスチーズまたはチーズフード例文帳に追加

The process cheese or cheese food contains raw material cheese, molten salt, gums and sucrose fatty acid ester with HLB11 and/or enzymolytic lecithin, and has a maturity index of15%, heat meltability of60% and stringiness of ≥300mm. - 特許庁

例文

原料ナチュラルチーズの熟度指標を15%以下とすることで、原料ナチュラルチーズを全体の20〜60重量%配合したチーズフードあるいは乳等を主要原料とする食品であっても良好なチーズ風味と良好な糸引き性を付与する。例文帳に追加

Use of a raw material natural cheese with a maturity index of 15% or less imparts excellent cheese taste and excellent stretchabilities even in the case of a food comprising 20-60 wt.% with respect to the total amount of the raw material natural cheese or a food whose main raw material is milk or the like. - 特許庁


例文

プロセスチーズに比べ低価格に供給が可能である、原料ナチュラルチーズを全体の20〜60重量%配合したチーズフードあるいは乳等を主要原料とする食品であって、良好なチーズ風味と良好な糸引き性を付与したチーズ様食品の提供。例文帳に追加

To provide a cheese-like food which is a cheese food comprising 20-60 wt.% with respect to the total amount of raw material natural cheese which can be supplied at a lower cost than a process cheese or a food whose main raw material is milk or the like, and is imparted with an excellent cheese taste and excellent stretchabilities. - 特許庁

蛋白質あたりのカルシウム含量が18mg/g以下のチーズ及び/又はカゼイン素材を配合して原料チーズとし、溶融塩を添加しないで加熱混合することにより、蛋白質あたりのカルシウム含量が18mg/g以下である、プロセスチーズ様の組織を有する溶融塩無添加チーズ、チーズフード又は乳等を主要原料とする食品を得る。例文帳に追加

This method for producing the molten salt-free cheese, the cheese food or the food having milk as the main raw material having a calcium content of18 mg/g per protein and texture like process cheese comprises obtaining raw material cheese by blending cheese and/or a casein material having a calcium content of18 mg/g per protein and heating and mixing the product without addition of the molten salt. - 特許庁

例文

溶融塩を使用することなく、しかも加熱混合条件を限定することなく、加熱殺菌、混合してもなお均一で滑らかな組織を持つプロセスチーズ様の組織を有し、かつ、低リン化を実現したチーズ、チーズフード又は乳等を主要原料とする食品、及びそれらの製造法の提供。例文帳に追加

To provide cheese, cheese food or food having milk as the main raw material, having texture like process cheese having homogeneous and smooth texture even if being heat-sterilized or mixed without using molten salt and limiting a heat mixing condition, and achieving low phosphiding and to provide a method for producing the cheese, the cheese food or the food having milk as the main raw material. - 特許庁

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