1153万例文収録!

「柚子胡椒」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 柚子胡椒の意味・解説 > 柚子胡椒に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

柚子胡椒の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 9



例文

柚子胡椒及びその製造方法例文帳に追加

CITRON PEPPER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

青唐辛子を使った柚子胡椒は緑色、赤唐辛子を使った柚子胡椒は橙色を呈する。例文帳に追加

Yuzu kosho made from green chilies is green, while that made from red peppers looks orange.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

柚子胡椒-少しだけ取って入れる。例文帳に追加

Yuzu kosho (a spicy, hot Japanese condiment made from yuzu rind, chili, and salt): A touch of Yuzu Kosho may be added to suiji in a bowl.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

薬味として柚子胡椒が用意されている店も多い。例文帳に追加

A number of shops provide yuzu kosho (a spicy, hot Japanese condiment made from yuzu rind, chili and salt) as a seasoning.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

九州地方では、柚子胡椒と呼ばれる調味料としても使用される。例文帳に追加

In the Kyushu region it's used as a seasoning called yuzu kosho, which is a spicy, hot Japanese condiment made from yuzu rind, chili and salt.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

柚子胡椒の人気が高まるにつれ、最近では関東地方のスーパーなどでも見かけるようになった。例文帳に追加

Given yuzu kosho's growth in popularity, it has recently become available in supermarkets and other shops in the Kanto region.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

柚子胡椒(ゆずこしょう、ゆずごしょう)とは、トウガラシとユズの果皮のペーストに塩をブレンドして熟成させた調味料の一種である。例文帳に追加

"Yuzu kosho" (also called Yuzu gosho) is a type of condiment that is made by seasoning a paste of chili and yuzu peel with salt and then matured.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

小皿にポン酢や柚子胡椒等を入れて味を付けて食べるもの(唐辛子のみ、または追加調味料として辛味をつけることはある)である。例文帳に追加

Cooked ingredients are seasoned with ponzu soy sauce (soy source containing citrus juice) or yuzu kosho (a spicy, hot Japanese condiment made from yuzu rinds, chili and salt), etc. that are prepared in small plates (sometimes spiced with hot peppers or other spices) before eaten.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

従来品では廃棄されていた粒径の大きい組成物も有効に利用し、一般生菌数が少なくて安全性が高く、しかも、塩分量を多くせずに唐辛子の青臭さを押さえ、かつ、熟成処理を省略することができる柚子胡椒とその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a citron pepper highly safe because of a small general viable count, having reduced grassy-smelling of pepper without increasing the amount of salinity, enabling a maturing treatment to be omitted, and produced by utilizing a composition having large particle diameters which are discarded in a conventional product; and to provide a method for producing the citron pepper. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS