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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 発芽酵母に関連した英語例文

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発芽酵母の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 6



例文

生地の作成において、パネトーネ酵母及び発芽玄米酵母の比率を小麦粉を100とした場合に、パネトーネ酵母は2%〜15%、発芽玄米酵母は0.5%〜10%とする。例文帳に追加

The amount of the panettone yeast is 2-15% and that of the sprouted brown rice yeast is 0.5-10% based on 100% of the wheat flour. - 特許庁

発芽玄米粉、酵母、乳酸菌、麹及び米粉を含有することを特徴とする製パン材。例文帳に追加

This germinated brown rice-containing bread is made from a bread-making material characterized by comprising germinated brown rice flour, yeast, lactobacillus, koji and rice flour. - 特許庁

(イ)発芽させた玄米に麹菌、酒酵母菌を混ぜ、発酵させる健康酒の製造法。例文帳に追加

(1) This method for producing the healthy liquor comprises mixing Aspergillus oryzae and yeast for sake (rice wine) with the germinated brown rice, and fermenting the obtained mixture. - 特許庁

小麦粉、砂糖、塩、油脂等にパネトーネ酵母とブドウ由来の発芽玄米酵母をイーストとして用いて生地を作り、焼成してパンまたは菓子を作る。例文帳に追加

Bread or cake is produced by preparing dough from wheat flour, sugar, salt, oils-and-fats, etc., using panettone yeast and sprouted brown rice yeast originated from grape as the yeast and baking the dough. - 特許庁

例文

2.発芽種子を蒸煮又は煮た後、又はこれを圧縮ろ過して乳状液にした後、納豆菌又は乳酸菌又は麹菌又は酵母を加えて発酵させることを特徴とする発酵飲食品の製法。例文帳に追加

The method for producing the fermented food and drink comprises cooking or boiling the sprouting seeds, or bringing the cooked or boiled seeds into an emulsion by compression filtration, and then adding Bacillus natto, lactic bacterium, Aspergillus oryzae, or yeast to the product followed by fermenting. - 特許庁


例文

原料の一部に発芽豆類を使用して発酵前液を調製する発酵前工程10と、前記発酵前液に酵母を添加してアルコール発酵を行う発酵工程20とを含み、更に耐熱性α−アミラーゼを添加する発酵前液を調製する工程を含む発泡性アルコール飲料の製造方法。例文帳に追加

The method for producing the effervescent alcoholic beverage includes: a prefermentation step 10 of preparing a prefermentation liquid, by using the sprouted beans as a part of the raw materials; and a fermentation step 20 of performing alcoholic fermentation, by adding yeast to the prefermentation liquid, and further includes a step of preparing the prefermentation liquid by adding thermostable α-amylase. - 特許庁

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