Noodleを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 1549件
METHOD FOR MANUFACTURING NOODLE例文帳に追加
麺類の製造方法 - 特許庁
BOILED WATER STRAINER FOR NOODLE例文帳に追加
麺茹で用水切り具 - 特許庁
BOILED NOODLE-DEWATERING DEVICE例文帳に追加
ゆで麺水切り装置 - 特許庁
PRODUCTION OF DRIED NOODLE例文帳に追加
乾麺の製造方法 - 特許庁
NOODLE DOUGH MIXER例文帳に追加
麺生地用ミキサー - 特許庁
OIL AND FAT COMPOSITION FOR NOODLE SKIN例文帳に追加
麺皮用油脂組成物 - 特許庁
NOODLE DOUGH PREPARATION MIXER例文帳に追加
麺生地製造用ミキサー - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING HAND-MADE BUCKWHEAT NOODLE AND HAND-MADE BUCKWHEAT NOODLE例文帳に追加
手打ち蕎麦麺の製造方法と手打ち蕎麦麺 - 特許庁
WHEAT FLOUR FOR NOODLE AND WHEAT FLOUR COMPOSITION FOR NOODLE例文帳に追加
麺用小麦粉および麺用小麦粉組成物 - 特許庁
INSTANT-NOODLE CUP AND INSTANT-NOODLE-COOKING METHOD例文帳に追加
即席麺用カップ及び即席麺調理方法 - 特許庁
NOODLE BELT CUTTING BLADE APPARATUS AND NOODLE BELT CUTTING APPARATUS例文帳に追加
麺帯切り刃装置および麺帯裁断装置 - 特許庁
NOODLE PRODUCTION APPARATUS FOR MAKING NOODLE BUNCH CONVEYING SPEED EVEN例文帳に追加
麺の束の搬送速度を揃えるための麺の製造装置 - 特許庁
CEREAL FLOUR FOR INSTANT NOODLE, AND METHOD FOR PRODUCING INSTANT NOODLE例文帳に追加
即席麺用穀粉および即席麺類の製造法 - 特許庁
COMPOSITION FOR NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING NOODLE例文帳に追加
麺用組成物及び麺類の製造法 - 特許庁
COMPOSITION FOR NOODLE STRIP AND NOODLE STRIP FOOD例文帳に追加
麺帯用組成物及び麺帯食品 - 特許庁
CUTTING OF NOODLE AND NOODLE-CUTTING APPARATUS THEREFOR例文帳に追加
麺の裁断方法、およびそれ用の製麺用裁断装置 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING WHEAT FLOUR FOR NOODLE, AND WHEAT FLOUR FOR NOODLE例文帳に追加
麺類用小麦粉の製造方法および麺類用小麦粉 - 特許庁
METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF NOODLE AND NOODLE QUALITY IMPROVER例文帳に追加
麺類の変色防止方法及び麺質改良剤 - 特許庁
NOODLE-MAKING MACHINE AND CUTTER MECHANISM OF NOODLE-MAKING MACHINE例文帳に追加
製麺機及び製麺機のカッター機構 - 特許庁
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |