1016万例文収録!

「Noodle」に関連した英語例文の一覧と使い方(10ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

Noodleを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 1549



例文

MULTILAYER COOKED NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

多層調理麺およびその製造方法 - 特許庁

To provide a buckwheat noodle-cutting device for cutting a thinly stretched buckwheat noodle belt in a set width, capable of freely adjusting its width without changing the width of the buckwheat noodle and causing beautiful noodle cross sections.例文帳に追加

薄く伸ばした麺帯を一定幅のソバ麺に裁断する為の装置であって、ソバ麺の幅が変化することなく、しかしこの幅を自由に調整することが出来ると共に、切り口の奇麗なそば麺切り装置の提供。 - 特許庁

This packaged thin wheat noodle 1 includes a plurality of thin wheat noodle bundles 2, a cover 3 which wraps the plurality of thin wheat noodle bundles 2, and a packaging bag 4 which vacuum-packs the plurality of thin wheat noodle bundles 2 through the cover 3.例文帳に追加

包装素麺1は、複数の素麺束2と、これら複数の素麺束2を包んだカバー3と、このカバー3を介して複数の素麺束2を真空パックした包装袋4とを備えている。 - 特許庁

LID MEMBER FOR INSTANT NOODLE CONTAINER HAVING HOT WATER DISCHARGE FUNCTION例文帳に追加

排湯機能を有する即席麺容器用蓋材 - 特許庁

例文

METHOD FOR PRODUCING HONEY POLLEN-CONTAINING BRINE-FREE CHINESE NOODLE例文帳に追加

蜂花粉入り無かんすい中華麺の製法 - 特許庁


例文

ODORLESS GARLIC EXTRACT AND MEDICINAL NOODLE USING THE SAME例文帳に追加

無臭ニンニクエキス及びこれを用いた薬膳麺 - 特許庁

NOODLE AND BREAD USING SEA DEEP WATER例文帳に追加

海洋深層水を用いた麺及びパン - 特許庁

GROOVED INSTANT NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

溝付き即席麺及びその製造方法 - 特許庁

NOODLE AND ITS PRODUCTION AND COATING AGENT例文帳に追加

麺及びその製造方法並びに被膜剤 - 特許庁

例文

APPARATUS FOR SHAPING PACKAGED NOODLE AND METHOD FOR SHAPING IT例文帳に追加

包装麺の整形装置、及びその整形方法 - 特許庁

例文

SOUP DRAIN SYSTEM OF INSTANT NOODLE CONTAINER例文帳に追加

即席めん容器に於けるスープ抜きシステム - 特許庁

To provide a method for producing rice noodle comprising multiple times of pregelatinization of rice component-containing raw material: to provide rice noodle obtained by the method: and to provide dried noodle made of the rice noodle.例文帳に追加

本発明は、米成分原材料を複数度のα化を経て米麺を製造する方法及び該方法で得られる米麺、さらには、該米麺から得られる乾麺を提供することにある。 - 特許庁

To provide a new noodle sheet producing apparatus capable of easily producing a multi-layer noodle sheet with a simple structure comprising mere addition of innovative setting of a transporting speed of a belt conveyor to receive and transport the noodle sheet from a noodle sheet production machine.例文帳に追加

麺帯製造機からの麺帯を受け取って移送するベルトコンベアの送り速度に工夫を加えるだけの簡潔な構造で、多重層の麺帯を簡単に製造することができる新規な麺帯製造装置を提供する。 - 特許庁

METHOD FOR LEVELLING AND PRESSING NOODLE HELD IN TRAY AND DEVICE FOR THE SAME例文帳に追加

トレー収納麺のならしプレス方法とその装置 - 特許庁

PRODUCTION OF INSTANT DRIED NOODLE TO WHICH STARCH IS ADDED例文帳に追加

澱粉を添加した即席乾燥麺類の製造方法 - 特許庁

The method for making the noodles includes adding 35-80 wt.% of water or hot water to the flour for noodle making followed by kneading so as to make noodle dough, and molding the noodle dough in a noodle ribbon form.例文帳に追加

そして、その製麺用粉に対し、35〜80重量%の水又は湯を加えて混練することにより麺生地とし、その麺生地を麺線状に成形する。 - 特許庁

WHEAT COMPOSITION FOR NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING NOODLES例文帳に追加

麺用小麦組成物および麺類の製造方法 - 特許庁

INSTANT DRY NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

即席乾燥麺およびその製造方法 - 特許庁

NOODLE MIXED WITH CRUSHED PRODUCT OF LEAF OF SALACIA PLANT例文帳に追加

サラシア属植物の葉の粉砕物を配合した麺類 - 特許庁

When a wide noodle belt is boiled by a boiling apparatus, the wide noodle belt is boiled while conveying it by a net conveyer and when the wide noodle belt is moved to a slitter after boiling, boiled wide noodle belt is conveyed by a net conveyer.例文帳に追加

蒸煮装置で幅広麺帯を蒸煮する際、幅広麺帯をネットコンベヤで搬送しながら蒸煮し、蒸煮後幅広麺帯をスリッターにまで移送する際、蒸煮幅広麺帯をネットコンベヤで搬送する。 - 特許庁

SHAKE NOODLE USING DISPOSABLE CONTAINER例文帳に追加

使い捨て容器を利用したシェイク麺 - 特許庁

METHOD AND APPARATUS FOR DRYING NON-FRIED NOODLE例文帳に追加

ノンフライ麺の乾燥方法及び装置 - 特許庁

KONJAK-CONTAINING INSTANT STARCH NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

こんにゃく入り即席澱粉麺とその製造方法 - 特許庁

OPENWORK DISH WITH FLANGE OF EXTRUSION TYPE NOODLE PRODUCTION MACHINE例文帳に追加

押出式製麺機のフランジ付き目皿 - 特許庁

LONG-LIFE NOODLE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

ロングライフ麺およびその製造方法 - 特許庁

APPARATUS FOR BOILING NOODLE AND METHOD FOR CLEANING THE APPARATUS例文帳に追加

茹麺装置及びその洗浄方法 - 特許庁

MILK-CONTAINING JAPANESE NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

牛乳入りうどんおよびその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR DISCRIMINATING AUSTRALIAN WHEAT BRAND FOR NOODLE例文帳に追加

オーストラリア産麺用小麦銘柄の判別方法 - 特許庁

NOODLE INGREDIENT-CONTAINING FROZEN BOILED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

麺具材入り冷凍米飯とその製造方法 - 特許庁

The grain processed food, e.g. Chinese noodle, pasta, noodle, buckwheat noodle, instant noodle, millet cake or skin of Chinese meat dumpling is surface-treated or formulated with galactoxyloglucan or low-viscosity galactoxyloglucan to improve the loosening property of the grain processed food.例文帳に追加

穀類加工食品、例えば中華麺,パスタ,うどん,そば,インスタントラーメン,粟餅または餃子の皮にガラクトキシログルカンまたは低粘性ガラクトキシログルカンを表面処理または配合する。 - 特許庁

INSTANT CHINESE NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

即席中華麺及びその製造方法 - 特許庁

COOKED NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

加熱調理された麺およびその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING NOODLES AND NOODLE QUALITY IMPROVER例文帳に追加

麺類の製造法及び麺質改良剤 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING STARCH NOODLE-CONTAINING FOOD PRODUCT COOKED UNDER PRESSURE AND HEATING例文帳に追加

澱粉麺入り加圧加熱調理食品の製造法 - 特許庁

POWDERED OIL AND FAT FOR NON-FRIED INSTANT NOODLE例文帳に追加

ノンフライ即席麺用粉末油脂 - 特許庁

APPARATUS AND METHOD FOR PRODUCING MULTILAYERED NOODLE DOUGH例文帳に追加

多重層麺生地製造装置および製造方法 - 特許庁

NOODLE BOILING BASKET PROVIDED WITH HOLLOW WATER FLOW PASSAGE例文帳に追加

中空の流水路を設けた麺ゆでざる - 特許庁

NOODLE WITH CONTENT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

内容物入り麺及びその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR MANUFACTURING FROZEN OR REFRIGERATED HALF-BOILED NOODLE例文帳に追加

半茹で冷凍又は冷蔵麺の製造方法 - 特許庁

The noodle dough-rolling mill 10 can stronger take a noodle dough 20 than conventional noodle dough-rolling mills having the same size to reduce the breakage and pore formation of a noodle strip 21.例文帳に追加

同じ大きさの従来の麺生地圧延装置と比較してより麺生地20の取り込みが強力となり、麺帯21の切れや孔の発生が減少する。 - 特許庁

SEAWEED-CONTAINING NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

海藻入り麺及びその製造方法 - 特許庁

CUP-LIKE CONTAINER FOR MICROWAVE OVEN COOKING INSTANT NOODLE例文帳に追加

電子レンジ調理即席麺用カップ状容器 - 特許庁

APPARATUS FOR PRODUCING NOODLE USING RICE AS MAIN RAW MATERIAL例文帳に追加

米を主原料とする麺の製造装置 - 特許庁

MILL AND METHOD FOR ROLLING NOODLE STRIP例文帳に追加

麺帯圧延機、および麺帯圧延方法 - 特許庁

METHOD FOR DIMINISHING ACID TASTE/ACID ODOR OF RAW-TYPE INSTANT NOODLE例文帳に追加

生タイプ即席麺類の酸味酸臭の低減方法 - 特許庁

ADVANCED SANITARY CONTROL METHOD FOR NOODLE MANUFACTURING FACTORY例文帳に追加

製麺工場の高度衛生管理方法 - 特許庁

PRODUCTION OF WHEAT NOODLE CONTAINING CARROT, PUMPKIN AND GREEN PEPPER例文帳に追加

人参、カボチャ、ピーマン入りうどんの製造方法 - 特許庁

METHOD AND APPARATUS FOR ROLLING-UP NOODLE STRIP例文帳に追加

麺帯の巻上げ方法及びその装置 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING SHIITAKE MUSHROOM POWDER CONTAINING NOODLE例文帳に追加

椎茸粉末入り麺類の製造法 - 特許庁

例文

NOODLE, AND METHOD AND APPARATUS FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

麺及びその製造方法及び製造装置 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS