1016万例文収録!

「Noodle」に関連した英語例文の一覧と使い方(6ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

Noodleを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 1549



例文

Noodle vendor of Fukuyama enters the hanamichi. 例文帳に追加

花道から福山のかつぎが出てくる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Hakata ramen (Chinese noodle which was made originally in Fukuoka City, Fukuoka Prefecture, using a pork bone broth and thin noodles) 例文帳に追加

博多ラーメン - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

There is also a restaurant, 'Narihira noodle,' in this area. 例文帳に追加

「業平そば」も存在する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

This is a Mongolian noodle dish. 例文帳に追加

これはモンゴル風うどんです。 - 浜島書店 Catch a Wave

例文

CONTAINER FOR INSTANT NOODLE例文帳に追加

インスタントヌードルの容器 - 特許庁


例文

PRETREATMENT METHOD FOR PASTA OR NOODLE例文帳に追加

パスタ又は麺類の前処理方法 - 特許庁

WATER DISPERSIBLE LOOSENING AGENT FOR NOODLE例文帳に追加

麺用水分散性ほぐれ剤 - 特許庁

LID PRESSOR FOR INSTANT NOODLE CUP例文帳に追加

インスタント麺カップの蓋おさえ - 特許庁

NOODLE BOILING APPARATUS AND BOILING BASKET例文帳に追加

茹で麺装置及び茹で籠 - 特許庁

例文

FASTENING STRUCTURE FOR LID OF INSTANT NOODLE CUP例文帳に追加

カップ麺の蓋の締め付け構造 - 特許庁

例文

AUXILIARY TOOL FOR BOILING NOODLE IN POT例文帳に追加

鍋で麺を茹でるための補助具 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING YACON NOODLE例文帳に追加

ヤーコン麺の製造方法 - 特許庁

KNEADER FOR NOODLE MAKING APPARATUS例文帳に追加

製麺装置におけるニーダー - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING PASTA AND NOODLE例文帳に追加

パスタ,麺類の製造方法 - 特許庁

INSTANT NOODLE STORAGE PAPER CUP例文帳に追加

即席麺収容紙カップ - 特許庁

NOODLE GLOBE FORMING AND BAGGING APPARATUS例文帳に追加

麺玉形成袋入れ装置 - 特許庁

POTTERY CUP FOR INSTANT NOODLE例文帳に追加

カップ麺用の陶磁器カップ - 特許庁

NOODLE CONTAINING SOYBEAN CURD PUREE例文帳に追加

豆腐ピューレを含有する麺類 - 特許庁

MAIN KNEADING MACHINE FOR HANDMADE BUCKWHEAT NOODLE DOUGH例文帳に追加

手打ち蕎麦生地本練り機 - 特許庁

EPIDERMIS FINE POWDER FOR BUCKWHEAT NOODLE BINDER, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, HAND-MADE BUCKWHEAT NOODLE RAW MATERIAL, AND BUCKWHEAT NOODLE RAW MATERIAL FOR MACHINE NOODLE MAKING例文帳に追加

そば繋ぎ用甘皮微粉末、その製造方法、手打ち用そば原料および機械製麺用そば原料 - 特許庁

VACUUM MIXER FOR NOODLE DOUGH例文帳に追加

麺生地用真空ミキサー - 特許庁

PRODUCTION OF DRIED CHINESE NOODLE例文帳に追加

乾中華麺の製造方法 - 特許庁

The process for producing instant noodles includes dusting fat powder on the surfaces of the noodle strips or noodle filaments in a unboiled noodle strips or noodle filaments.例文帳に追加

即席麺の製造工程において、蒸煮前の麺帯または麺線の状態で、該麺帯または麺線表面に粉末油脂を打ち粉する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING NON-OIL DRIED NOODLE例文帳に追加

ノンオイル乾麺の製造方法 - 特許庁

METHOD FOR BOILING NOODLE, AND APPARATUS THEREFOR例文帳に追加

うどんの茹で方法及びその装置 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING RAW STARCH NOODLE例文帳に追加

生澱粉麺の製造方法 - 特許庁

BUCKWHEAT NOODLE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

そばの麺とその製造方法 - 特許庁

To provide a noodle making slitter effective for suppressing bonding of noodle strings and to provide a noodle making apparatus provided with the noodle making slitter.例文帳に追加

麺線同士の結着を抑制可能な製麺用切出装置、及び該製麺用切出装置を備える麺類製造装置を提供する。 - 特許庁

TRANSPORT DEVICE FOR NOODLE CONTAINING CUP例文帳に追加

麺入り容器の搬送装置 - 特許庁

SOYBEAN NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

大豆めん及びその製造方法 - 特許庁

DRY INSTANT NOODLE CONTAINER例文帳に追加

つゆなしインスタント麺の容器 - 特許庁

APPARATUS AND METHOD FOR MAKING NOODLE例文帳に追加

製麺装置及び製麺方法 - 特許庁

The noodles are obtained by adhering a coating agent on a surface of the multi layered noodle line 6 comprising an inner layer noodle dough 2 and an outer layer noodle dough 4 covering the inner layer noodle dough 2.例文帳に追加

内層麺生地2とこの内層麺生地2を覆う外層麺生地4とからなる多層麺線6の表面に被膜剤を付着させた麺。 - 特許庁

PACKAGING CONTAINER FOR INSTANTLY SERVABLE NOODLE例文帳に追加

即席麺用包装容器 - 特許庁

DRYING DEVICE OF REMAINING CUT NOODLE例文帳に追加

裁断残麺の乾燥装置 - 特許庁

FROZEN NOODLE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

冷凍麺およびその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING GINGER-CONTAINING DRIED NOODLE例文帳に追加

生姜入り干しめんの製造方法 - 特許庁

NOODLE AND ITS PRODUCTION METHOD例文帳に追加

麺類及びその製造方法 - 特許庁

THREE-LAYER NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

三層麺およびその製造方法 - 特許庁

NOODLE MADE BY FORMING RICE WITH KONNYAKU例文帳に追加

米を蒟蒻で形成して造る麺 - 特許庁

CRIMP NOODLE AND DIE FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

縮れ麺とその製造用金型 - 特許庁

NOODLE BOILER WITH AUTO LIFTER例文帳に追加

オートリフタ付ゆで麺機 - 特許庁

To provide both a cooked noodle simply loosened in a state thereof sprinkled with a noodle sauce when a consumer eats the noodle, and a method for producing the cooked noodle.例文帳に追加

消費者が食する際、麺汁をかけた状態で簡単にほぐれる加熱調理された麺及びその製造方法の提供。 - 特許庁

METHOD FOR DRYING NON-FRIED NOODLE例文帳に追加

ノンフライ麺の乾燥方法 - 特許庁

TIME CONFIRMING DEVICE FOR INSTANT NOODLE例文帳に追加

即席カップ麺時間確認装置 - 特許庁

HOT SPRING NOODLE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

温泉麺及びその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PROVIDING INGREDIENT-CONTAINING SOUP NOODLE例文帳に追加

具入りスープ麺の提供方法 - 特許庁

HEAT-PROCESSING BASKET FOR NOODLE例文帳に追加

麺類などの加熱処理用籠 - 特許庁

The pregelatinized noodle is such that the high-oil emulsified oil and fat composition for the pregelatinized noodle or the pregelatinized noodle-dressing sauce adhere to pregelatinized noodle.例文帳に追加

さらには、α化麺用高油分乳化油脂組成物又はこれを含むα化麺和え用ソースを付着したα化麺である。 - 特許庁

例文

METHOD FOR PRODUCING NOODLE CONTAINING BARLEY FLOUR例文帳に追加

オオムギ粉入り麺の製造法 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
浜島書店 Catch a Wave
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS