意味 | 例文 (12件) |
camembert cheeseの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 12件
The white mold cheese is preferably camembert cheese.例文帳に追加
白カビチーズは、カマンベールチーズであることが好ましい。 - 特許庁
When it comes to cheese, it's Camembert. More than the taste, it makes me nostalgic.例文帳に追加
チーズならカマンベール、味よりも連想がなつかしい。 - Tatoeba例文
Cut the camembert cheese and the vegetables into the desired size. 例文帳に追加
カマンベールチーズと野菜を好みの大きさに切る - 京大-NICT 日英中基本文データ
When it comes to cheese, it's Camembert. More than the taste, it makes me nostalgic.例文帳に追加
チイスならキヤマンベエル、味よりも連想がなつかしい。 - Tatoeba例文
When it comes to cheese, it's Camembert. More than the taste, it makes me nostalgic.例文帳に追加
チーズならキャマンベール、味よりも連想がなつかしい。 - Tatoeba例文
To obtain a camembert cheese with mild flavor also adapted to Japanese palate feeling.例文帳に追加
日本人の食感にも適合したマイルドな風味を備えたカマンベールチーズの提供。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING THREEFOLD WRAPPED STEAMED FISH PASTE HAVING CRAB FLAVOR OR THE LIKE BY JAMMING CAMEMBERT CHEESE OR THE LIKE例文帳に追加
カマンベールチーズ等を入れて三重包みにしたカニ風味等カマボコの製造方法 - 特許庁
This method comprises (1) wrapping the Camembert cheese 2, etc., around a ground fish meat 1 having the crab flavor, etc., which is a core and further wrapping the ground fish meat 3 having the crab flavor, etc., around the Camembert cheese to finish to a snack-type product.例文帳に追加
課題を解決する手段を図面を追いながら説明すれば、(イ)カニ風味等すり上がりすり身1を芯として、その回りにカマンベールチーズ等2を包み込み、さらにその回りをカニ風味等すり上がり身3で包み込ませる事により、スナックタイプ的に仕上げる。 - 特許庁
To provide a threefold wrapped steamed fish paste having crab flavor, etc., by jamming Camembert cheese, etc., which is different from conventional simple steamed fish pastes having the crab flavor, is like a snack type by jamming the Camembert cheese, etc., to the steamed fish paste having the crab flavor, etc., and threefold wrapping, is widely used as an idea food and allows enhancing the demand of steamed fish pastes.例文帳に追加
本発明のカマンベールチーズ等を入れて三重包みにしたカニ風味等カマボコは、従来の単なるカニ風味カマボコではなく、そのカニ風味等カマボコにカマンベールチーズ等を入れて三重包みにすることによって、スナックタイプ的なものにして、広く趣向品として、かつカマボコの需要の拡大をも計ろうとするものである。 - 特許庁
Specifically, the method comprises using raw material milk prepared through subjecting only the cream to homogenization to make fat globules have ≤2.5 μm and mixing the cream with non-homogenized defatted milk to produce Camembert cheese whose fat globules become ≤2.5 μm even when subjected to retort sterilization.例文帳に追加
すなわち上記の課題は、クリームのみを均質化処理して、脂肪球径を2.5μm以下にし、均質化処理していない脱脂乳と混合・調製した原料乳を使用して、カマンベールチーズを製造し、レトルト殺菌処理をしても脂肪球径が25μm以下となるカマンベールチーズの製造方法などにより解決される。 - 特許庁
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