1016万例文収録!

「cheese starter」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > cheese starterに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

cheese starterの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 9



例文

CHEESE STARTER例文帳に追加

チーズスターター - 特許庁

NEW CHEESE STARTER例文帳に追加

新規チーズスターター - 特許庁

To provide a cheese starter used for producing cheese having favorable flavor and physical properties, and a method for producing cheese using the cheese starter.例文帳に追加

良好な風味と物性を有するチーズを製造するためのチーズスターター及び当該チーズスターターを用いるチーズの製造方法の提供。 - 特許庁

The cheese starter includes Galactomyces geotrichum.例文帳に追加

ガラクトマイセス・ゲオトリスム(Galactomyces geotrishum)を含む、チーズスターター。 - 特許庁

例文

METHOD FOR PRODUCING CHEESE STARTER AND DAIRY PRODUCT例文帳に追加

チーズスターターの製造方法および乳製品 - 特許庁


例文

fresh unripened cheese of a smooth texture made from pasteurized milk, a starter, and rennet 例文帳に追加

殺菌牛乳、スターター、およびレンネットから作られた滑らかな触感の新鮮なフレッシュチーズ - 日本語WordNet

To provide a method for producing natural cheese shortening fermentation time and industrially spending a low cost with conventional addition of lactic acid bacterium starter without using highly vigorous starter or an additive.例文帳に追加

高活力スターターや添加物を使用することなく、従来どおりの乳酸菌スターターの添加量で、発酵時間を短縮し、工業的に低コストでナチュラルチーズを製造する。 - 特許庁

The method for producing soft natural cheese comprises the following process: previously eliminating fractions from raw material milk as cheese whey via microfiltration or ultrafiltration; and concentrating the fractions, heat-sterilizing the concentrated raw material milk with high casein concentration followed by sealing the raw material milk with a starter in a container to ferment the milk.例文帳に追加

原料乳からチーズホエーとして除去される画分を精密濾過処理又は限外濾過処理により予め除去してこれを濃縮し、得られたカゼイン濃度の高い濃縮原料乳を加熱殺菌後、容器にスターターとともに密封して醗酵させることで密封容器入り軟質ナチュラルチーズを得る。 - 特許庁

例文

The method for estimating timing for adding a milk coagulating enzyme and timing for cutting curd each in a cheese production process comprises using a neutral network 1 to estimate the timing for adding the milk coagulating enzyme and for cutting the curd based on the whole of a solid C, a starter addition rate R, pH variation in and after culturing start time each for raw material milk.例文帳に追加

チーズ製造における凝乳酵素添加時期,カード切断時期を予測するにあたり,原料乳の全固形分C,スターター添加率R,培養開始時及び培養開始後の原料乳のpH変化に基づき,ニューラルネットワーク1を用いて,チーズ製造における凝乳酵素添加時期,カード切断時期を予測する。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS