cookedを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 3046件
This unfried food of formed cooked rice with coating is produced by forming cooked rice, previously roasting the formed cooked rice and providing the roasted cooked rice with coating.例文帳に追加
米飯を成形後、予じめ焼き処理を行ってから衣付けをすることにより製造することができることを特徴とする衣つき成形米飯の未油調品。 - 特許庁
HALF-COOKED PRODUCT FOR PORK CUTLET AND METHOD FOR MAKING PORK CUTLET例文帳に追加
トンカツ用半調理品およびトンカツの製造法 - 特許庁
To provide an apparatus for manufacturing frozen cooked rice, capable of continuously freezing the cooked rice, while preventing the cooked rice to cling to a belt conveyer or the like, and by finely graining the cooked rice.例文帳に追加
ベルトコンベア等に米飯をこびり付かせずに、また米飯を細かく粒状にして連続的に冷凍できるようにする凍結米飯製造装置を提供する。 - 特許庁
HEATING DEVICE FOR COOKED FOOD AND HEATING METHOD例文帳に追加
調理済食品用加熱装置および加熱方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SPONGE FOOD PRODUCT COOKED WITH MICROWAVES例文帳に追加
マイクロ波調理スポンジ状食品の製造方法 - 特許庁
COOKED RICE FOOD AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
米飯食品およびその製造方法 - 特許庁
COLD WATER-RESTORABLE INSTANT COOKED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
冷水復元性即席米飯及びその製造方法 - 特許庁
To provide quickly cookable rice distributable at normal temperature, and enabling a user to easily obtain tasty cooked rice having freshly cooked flavor similar to that of ordinary cooked rice even though cooked with a household rice cooker or a microwave oven.例文帳に追加
家庭用の炊飯器を用いた炊飯や電子レンジを用いた炊飯でも、簡便かつ短時間に、通常の炊飯と同等の炊き立て風味を呈する良食味の米飯が得られる、常温流通可能な早炊き米を提供する - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SPROUTED BROWN RICE AND COOKED SPROUTED BROWN RICE例文帳に追加
発芽玄米の製造方法と発芽玄米飯 - 特許庁
The agent for improving and retaining cooked rice quality fulfills both of taste improvement and quality retention of the cooked rice, is obtained by concentrating organic acid fermentation liquid until at least turning brown, and is added to the cooked rice when cooked.例文帳に追加
米飯の食味改善と品質保持とを両立する品質向上保持剤であって、有機酸発酵液を少なくとも褐変するまで濃縮することにより得られ、米飯の炊飯時に添加して用いることを特徴とする。 - 特許庁
CHICKEN COOKING METHOD, AND COOKED CHICKEN FOOD例文帳に追加
鶏肉の調理方法及び鶏肉調理品 - 特許庁
FROZEN COOKED FOOD AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
調理冷凍食品及びその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR CARRYING OUT VACUUM COOLING OF COOKED FOOD例文帳に追加
加熱調理された食品の真空冷却方法 - 特許庁
COOKED RICE PACKAGED IN CHILLED-STORAGE CONTAINER, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
チルド保存用容器入り炊飯米とその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING STARCH NOODLE-CONTAINING FOOD PRODUCT COOKED UNDER PRESSURE AND HEATING例文帳に追加
澱粉麺入り加圧加熱調理食品の製造法 - 特許庁
ANTIBACTERIAL RELEASING AGENT COMPOSITION FOR COOKED RICE例文帳に追加
抗菌性米飯用離型剤組成物 - 特許庁
COOKED FOOD FOR HEALTH MAINTENANCE AND METHOD FOR COOKING THE SAME例文帳に追加
健康維持用調理食品及びその調理方法 - 特許庁
HEAT COOKED-TYPE MEAT PROCESSED FOOD COMPOSITION例文帳に追加
加熱調理型畜肉加工食品用組成物 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING STERILE COOKED RICE CONTAINING UNPOLISHED RICE例文帳に追加
無菌玄米入りごはんの製造法 - 特許庁
To improve the appearance, gloss, volume and viscosity of cooked rice.例文帳に追加
御飯の外観、光沢、ボリウム、粘性を改善する。 - 特許庁
METHOD AND APPARATUS FOR EVALUATING DELICIOUSNESS OF COOKED PRODUCT例文帳に追加
加熱調理物のおいしさ評価方法および評価装置 - 特許庁
The cooked rice is characterized by setting the shape of cooked rice grains as follows, reducing the major axis and increasing the minimum minor axis of the cross section as compared with those of the conventional cooked rice and providing the round cooked rice grains nearly similar to that of milled rice grains.例文帳に追加
炊飯米粒の形状を下記のように設定して、従来の炊飯米に比べて長径を短く、断面最短径を大きくし、白米粒と略相似する丸形の炊飯米粒としたことを特徴とする炊飯米。 - 特許庁
METHOD FOR COOKING RICE, COOKED RICE AND RICE BALL例文帳に追加
米の炊飯方法、米飯、及びおにぎり - 特許庁
METHOD FOR DETERMINING AMOUNT OF RICE COOKED AND ELECTRIC RICE COOKER例文帳に追加
炊飯量の判定方法及び電気炊飯器 - 特許庁
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