1016万例文収録!

「cooked」に関連した英語例文の一覧と使い方(12ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オフ

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

cookedを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 3046



例文

This unfried food of formed cooked rice with coating is produced by forming cooked rice, previously roasting the formed cooked rice and providing the roasted cooked rice with coating.例文帳に追加

米飯を成形後、予じめ焼き処理を行ってから衣付けをすることにより製造することができることを特徴とする衣つき成形米飯の未油調品。 - 特許庁

HALF-COOKED PRODUCT FOR PORK CUTLET AND METHOD FOR MAKING PORK CUTLET例文帳に追加

トンカツ用半調理品およびトンカツの製造法 - 特許庁

PACKAGING CONTAINER FOR FOOD COOKED BY MICROWAVE HEATER例文帳に追加

マイクロ波加熱器で加熱調理する食品の包装容器 - 特許庁

To provide an apparatus for manufacturing frozen cooked rice, capable of continuously freezing the cooked rice, while preventing the cooked rice to cling to a belt conveyer or the like, and by finely graining the cooked rice.例文帳に追加

ベルトコンベア等に米飯をこびり付かせずに、また米飯を細かく粒状にして連続的に冷凍できるようにする凍結米飯製造装置を提供する。 - 特許庁

例文

HEATING DEVICE FOR COOKED FOOD AND HEATING METHOD例文帳に追加

調理済食品用加熱装置および加熱方法 - 特許庁


例文

METHOD FOR PRODUCING SPONGE FOOD PRODUCT COOKED WITH MICROWAVES例文帳に追加

マイクロ波調理スポンジ状食品の製造方法 - 特許庁

COOKED RICE FOOD AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

米飯食品およびその製造方法 - 特許庁

COLD WATER-RESTORABLE INSTANT COOKED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

冷水復元性即席米飯及びその製造方法 - 特許庁

COOKED RICE FOOD-MOLDING APPARATUS AND METHOD例文帳に追加

米飯食品成形装置及び方法 - 特許庁

例文

To provide quickly cookable rice distributable at normal temperature, and enabling a user to easily obtain tasty cooked rice having freshly cooked flavor similar to that of ordinary cooked rice even though cooked with a household rice cooker or a microwave oven.例文帳に追加

家庭用の炊飯器を用いた炊飯や電子レンジを用いた炊飯でも、簡便かつ短時間に、通常の炊飯と同等の炊き立て風味を呈する良食味の米飯が得られる、常温流通可能な早炊き米を提供する - 特許庁

例文

METHOD FOR PRODUCING SPROUTED BROWN RICE AND COOKED SPROUTED BROWN RICE例文帳に追加

発芽玄米の製造方法と発芽玄米飯 - 特許庁

The agent for improving and retaining cooked rice quality fulfills both of taste improvement and quality retention of the cooked rice, is obtained by concentrating organic acid fermentation liquid until at least turning brown, and is added to the cooked rice when cooked.例文帳に追加

米飯の食味改善と品質保持とを両立する品質向上保持剤であって、有機酸発酵液を少なくとも褐変するまで濃縮することにより得られ、米飯の炊飯時に添加して用いることを特徴とする。 - 特許庁

METHOD FOR DRYING COOKED RICE RESIDUE AND ROTARY DRUM TYPE DRIER例文帳に追加

米飯残渣の乾燥方法及び回転ドラム式乾燥機 - 特許庁

CHICKEN COOKING METHOD, AND COOKED CHICKEN FOOD例文帳に追加

鶏肉の調理方法及び鶏肉調理品 - 特許庁

MOISTURE-ABSORBING BAG SHEET FOR COOKED RICE CONTAINER WITH LID例文帳に追加

蓋付米飯容器用吸湿性袋状シート - 特許庁

COOKED SHELL EGG AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

殻付加熱処理卵及びその製造方法 - 特許庁

FROZEN COOKED FOOD AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

調理冷凍食品及びその製造方法 - 特許庁

DRIED, SEASONED AND COOKED RICE AND METHOD OF PRODUCING THE SAME例文帳に追加

乾燥調味米飯及びその製造方法 - 特許庁

AGING PREVENTION OF COOKED RICE AND TEXTURE IMPROVER例文帳に追加

炊飯米の老化防止及び食感改善剤 - 特許庁

METHOD FOR CARRYING OUT VACUUM COOLING OF COOKED FOOD例文帳に追加

加熱調理された食品の真空冷却方法 - 特許庁

COOKED NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

加熱調理された麺およびその製造方法 - 特許庁

COOKED RICE PACKAGED IN CHILLED-STORAGE CONTAINER, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

チルド保存用容器入り炊飯米とその製造方法 - 特許庁

METHOD AND APPARATUS FOR MOLDING COOKED RICE FOOD PRODUCT例文帳に追加

米飯食品成形方法及び装置 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING STARCH NOODLE-CONTAINING FOOD PRODUCT COOKED UNDER PRESSURE AND HEATING例文帳に追加

澱粉麺入り加圧加熱調理食品の製造法 - 特許庁

ANTIBACTERIAL RELEASING AGENT COMPOSITION FOR COOKED RICE例文帳に追加

抗菌性米飯用離型剤組成物 - 特許庁

COOKED RICE SUPPLYING MECHANISM IN FOOD MOLDING DEVICE例文帳に追加

食品成形装置の米飯供給機構 - 特許庁

COOKED RICE AROMA AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

炊飯米アロマおよびその製造方法 - 特許庁

COOKED FOOD FOR HEALTH MAINTENANCE AND METHOD FOR COOKING THE SAME例文帳に追加

健康維持用調理食品及びその調理方法 - 特許庁

HEAT COOKED-TYPE MEAT PROCESSED FOOD COMPOSITION例文帳に追加

加熱調理型畜肉加工食品用組成物 - 特許庁

METHOD FOR KEEPING COOKED RICE HOT AND GAS RICE COOKER例文帳に追加

米飯の保温方法およびガス炊飯器 - 特許庁

COOKED MEAT PROCESSED FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

調理肉加工食品及びその製造法 - 特許庁

METHOD FOR FREEZING COOKED FOOD例文帳に追加

加熱調理を施した食品の冷凍方法 - 特許庁

MATERIAL FOR COOKING COOKED FOOD例文帳に追加

加熱調理食品を調理するための素材 - 特許庁

LID STRUCTURE FOR DISPOSABLE CONTAINER FOR COOKED FOOD例文帳に追加

使い捨て調理食品用容器の蓋体構造 - 特許庁

OIL AND FAT COOKED FROZEN VEGETABLE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

油脂調理冷凍野菜及びその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING STERILE COOKED RICE CONTAINING UNPOLISHED RICE例文帳に追加

無菌玄米入りごはんの製造法 - 特許庁

DIET COOKED RICE PACK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

ダイエットご飯パック及びその製造方法 - 特許庁

DRIED FOOD COOKED WITH OIL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME FOOD例文帳に追加

乾燥油調食品およびその製造方法 - 特許庁

BROILER AND METHOD FOR HEATING COOKED OBJECT BY BROILER例文帳に追加

グリルおよびグリルによる被調理物の加熱方法 - 特許庁

WRAPPED STICK-LIKE COOKED RICE AND WRAPPING SHEET FOR THE SAME例文帳に追加

包装棒状飯及びその包装シート - 特許庁

To improve the appearance, gloss, volume and viscosity of cooked rice.例文帳に追加

御飯の外観、光沢、ボリウム、粘性を改善する。 - 特許庁

GARLIC AND SEED OF LYCIUM CHINENSE COOKED WITH NECTAR OR HONEY例文帳に追加

にんにくと、くこの実の蜜煮及び蜂蜜煮 - 特許庁

APPARATUS FOR MOLDING COOKED RICE AND METHOD OF CONTROLLING THE SAME例文帳に追加

米飯成形装置およびその制御方法 - 特許庁

METHOD AND APPARATUS FOR EVALUATING DELICIOUSNESS OF COOKED PRODUCT例文帳に追加

加熱調理物のおいしさ評価方法および評価装置 - 特許庁

The cooked rice is characterized by setting the shape of cooked rice grains as follows, reducing the major axis and increasing the minimum minor axis of the cross section as compared with those of the conventional cooked rice and providing the round cooked rice grains nearly similar to that of milled rice grains.例文帳に追加

炊飯米粒の形状を下記のように設定して、従来の炊飯米に比べて長径を短く、断面最短径を大きくし、白米粒と略相似する丸形の炊飯米粒としたことを特徴とする炊飯米。 - 特許庁

RETORT COOKED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

レトルト米飯及びその製造方法 - 特許庁

APPARATUS AND METHOD FOR FORMING AND FEEDING COOKED RICE例文帳に追加

米飯成形供給装置と米飯成形供給方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING JUST COOKED FOOD AND PRODUCTION SYSTEM例文帳に追加

調理し立て食品の製造方法及び製造システム - 特許庁

METHOD FOR COOKING RICE, COOKED RICE AND RICE BALL例文帳に追加

米の炊飯方法、米飯、及びおにぎり - 特許庁

例文

METHOD FOR DETERMINING AMOUNT OF RICE COOKED AND ELECTRIC RICE COOKER例文帳に追加

炊飯量の判定方法及び電気炊飯器 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS