意味 | 例文 (4件) |
sugar peasの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
Uguisu-an is a green smooth bean paste made by crushing boiled green peas and sweetening with sugar or honey. 例文帳に追加
うぐいす餡(うぐいすあん、鶯餡)とは、グリーンピースを茹でたものを潰して、砂糖または蜜で甘い味をつけた緑色の漉し餡のこと。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Dango is usually coated with azuki-an (a sweet red paste made from red azuki beans) or sato-joyu-an (soy sauce with sugar) or kinako (sweet soybean flour), sometimes it is put in shiruko (warm sweet soup made from azuki-an) or mitsumame (a cold dessert made with gelatin cubes, red peas, fruits and syrup). 例文帳に追加
小豆の餡や砂糖醤油餡、黄粉(きなこ)をつけたり、汁粉やみつまめに入れたりして食べる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
In addition to adzuki beans and black-eyed peas, sugar is commonly used to sweeten sekihan rice, the custom of which is practiced in some areas including Yamanashi Prefecture, the northern Tohoku region such as the Tsugaru area of Aomori Prefecture and the northern area of Iwate Prefecture, and in Hokkaido, where many people from the above areas now live. 例文帳に追加
また、山梨県や青森県の津軽地方、岩手県県北などの北東北の一部とその出身者の多い北海道では、小豆やささげを使うが砂糖を入れて甘い味付けにするのが一般的である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Materials etc., derived from Adzuki beans, kidney beans (dwarf red cranberry beans, true sugar beans, white kidney beans, dwarf horticulture beans, concord pole beans etc.), runner beans, peas, broad beans, chickpeas, or lentil beans can be used as the cellular starch.例文帳に追加
細胞澱粉としては、小豆類、いんげん豆類(金時豆、大福、手芒、うずら豆、虎豆等)、花豆類、えんどう、そら豆、ひよこ豆、又はレンズ豆に由来するものなどを用いることができる。 - 特許庁
意味 | 例文 (4件) |
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