意味 | 例文 (12件) |
white-flesh fishの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 12件
the white-colored portions of animal flesh, especially the white flesh in fish 例文帳に追加
白い色の肉 - EDR日英対訳辞書
Fish meat can be classified into two types: fish with white flesh and fish with red flesh, and pufferfish belongs to the category with white flesh. 例文帳に追加
魚肉は白身魚と赤身魚に大きく分けられるが、ふぐは白身魚に属する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Denbu (mashed and seasoned fish with white flesh or the mixture of fish with white flesh and shrimp that has been boiled, parched, seasoned and colored with red food coloring) is a processed food made from fish or livestock meat. 例文帳に追加
田麩(でんぶ)は、魚肉または畜肉加工品のひとつ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
lean white flesh of fish similar to but smaller than cod 例文帳に追加
タラに似ているがもっと小さい魚の、脂肪のほとんどない白身 - 日本語WordNet
When fish with white flesh such as a sea bream is used, food coloring is sometimes added to color the denbu in pink. 例文帳に追加
鯛などの白身魚を使用したものに食紅を加えて薄紅色に色付けすることもある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide a yogurt-containing fish paste product soft and white, smooth to the throat, and containing bio-regulation functional ingredients inherent in yogurt by preparing fish flesh paste to which yogurt is added, and subjecting the paste to molding/heating.例文帳に追加
ヨ−グルトを加えた魚肉すり身を調製し、成型・加熱してソフトで喉こしがよく色調の白い、ヨ−グルト固有の生体調節機能成分を含んだ水産練製品を提供する。 - 特許庁
In Guangzhou and Hong Kong, yu sang, slices of raw fish, are added to hot congee (yu sang juk), which causes the flesh to turn white. 例文帳に追加
余熱が加わり、白くなるが、生の魚の切り身である「魚生」を熱々の粥に入れ、「魚生粥」(ユーサーンチョッ)として食べることは、広州市や香港でも行われている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
A doughnut having the palatability and characteristic taste similar to those of yeast doughnut can be prepared without using yeast fermentation by adding ground meat paste of white-flesh fish to the raw materials for doughnut paste.例文帳に追加
白身魚のすり身をドーナツ生地の原材料に添加することにより、イースト発酵を行わなくてもイーストドーナツと同様の食感および食味上の特徴を有するドーナツが得られる。 - 特許庁
意味 | 例文 (12件) |
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