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読み方 チノシオ
salt of the earth
(姓) Chinoshio
ヨード入りの塩
iodized salt
塩の行進
The Salt March
塩を振る
to sprinkle salt on fish―sprinkle fish with salt
塩水
salt water
海塩
sea salt
純粋な塩
pure salt
並み塩という食塩
salt called crude salt
溶解した塩
a deliquescent salt
塩の味
the taste of salt
塩という調味料
a seasoning and food preservative, called salt
焼き塩という塩
in Japanese cooking, salt roasted to remove the bitter taste
塩素酸の塩
any salt of chloric acid
塩の辛い鮭
strongly salted salmon
塩を作る
to produce salt
塩一つまみ
a pinch of salt
塩を売り歩くこと
the act of peddling salt
塩が甘い
(料理なら)The dish is not salt enough―(漬物なら)―The pickles are not sufficiently salted
焙煎された塩
The salt decrepitated
精製されていない塩
unrefined salt
放出された塩水
effused brine
過塩素酸の塩
a salt of perchloric acid
塩をヨウ素化する
iodize salt
地の精
the gnome
塩が辛い
There is too much salt in it
塩水に浸す
soak in brine
塩を含んだ岩石
saliferous formations
塩出しをするために用いる塩
salt added to water in which food is soaking to assist in drawing out excess salt
塩ください。
The salt, please.
鉱泉からとった塩
salt that is obtained from mineral-spring water
塩を加える
add salt to
地の塩