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読み方:かいえん
(姓) Ushio
海塩
sea salt
塩を振る
to sprinkle salt on fish―sprinkle fish with salt
塩素酸の塩
any salt of chloric acid
ヨード入りの塩
iodized salt
塩を含む水
water containing salts
塩の味
the taste of salt
溶解した塩
a deliquescent salt
塩ください。
The salt, please.
塩の辛い鮭
strongly salted salmon
塩一つまみ
a pinch of salt
純粋な塩
pure salt
塩が甘い
(料理なら)The dish is not salt enough―(漬物なら)―The pickles are not sufficiently salted
塩を作る
to produce salt
塩の行進
The Salt March
焙煎された塩
The salt decrepitated
塩をヨウ素化する
iodize salt
過塩素酸の塩
a salt of perchloric acid
塩という調味料
a seasoning and food preservative, called salt
並み塩という食塩
salt called crude salt
塩が辛い
There is too much salt in it
焼き塩という塩
in Japanese cooking, salt roasted to remove the bitter taste
魚に塩をかける
to sprinkle salt on fish―(第二構文が普通)―sprinkle fish with salt
塩は海水から取る
Salt is obtained from sea-water.
塩を一つまみつまむ
to take a pinch of salt
精製されていない塩
unrefined salt
塩を加える
add salt to
塩少々.
a nip of salt
塩を含むさま
containing salt
塩を売り歩くこと
the act of peddling salt
塩匙
a salt-spoon