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読み方:にくがつく
肉が付く とも書く
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
肉がこわい
The meat is tough.
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
肉のかたまり
a piece of meat
肉をたらふく食う
to eat heartily of the meat
肉を覆う
mask the meat
肉を煮出す
to extract the essense of meat by boiling
肉のひと塊
a chunk of meat
肉を刻む
to mince meat―hash meat
一片の肉
肉の塊
piece of meat
生肉
raw meat
肉の切れ
肉のきれはし
肉の細切れ
chopped meat
肉が欠けているさま
lacking meat
上等の肉
good quality meat
肉をスチューにする
to stew meat
肉を細かく切る
chop meat
締まった肉
hard flesh
肉を薄切りにする
scallop the meat
ひき肉
minced meat
肉を料理する
cook meat
生の肉
肉が落ちる
to lose flesh
腐った肉
tainted meat―putrid flesh―carrion
肉が厚い
of flesh, being thick
肉が焼ける
Meat roasts.
肉を解凍する
dethaw the meat
肉を焼く
to roast meat
肉がつく