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魚介類の食品
an edible [marine fish and shellfish]
魚の料理
a dish of fish
魚を料理する.
cook fish
魚を食べる
feeding on fishes
食用のための魚
an edible fish
食用となる魚
魚のフライ
fried fish
魚皮という食品
a food item made of the dried skin of fish, called 'gyohi'
魚のにおい
the smell of fish
魚の干物
dried fish
魚のなまぼし
a half-dried fish
重要な食用魚
important food fish
干し魚という食品
a food, called dried fish
魚のうろこ
a scale of a fish
魚の料理.
the fish course
鮮魚
fresh fish
魚の膾料理
a dish made of finely chopped raw fish and vegetables soaked in vinegar
魚肚という食品
a food named 'gyo-to' which is dried air bladder of sturgeon and croaker
干したり,塩漬けにしてない,なまのさかな
raw fish
生の魚
食用の魚の肉
the flesh of fish used as food
魚を食う
to eat fish
魚のヒレ
filet the fish
おとりの魚
plant fish
魚を揚げる
fry fish
魚
a fish
fishes
欧州産の食用魚
European food fish
魚を供給する
supply with fish
魚や野菜類
both fishes and vegetables
fish food