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魚介類の食品
an edible [marine fish and shellfish]
魚の干物
dried fish
魚類
fishes
魚
魚の料理
a dish of fish
食用になる海産物
a marine animal that is made into food
おとりの魚
plant fish
干したり,塩漬けにしてない,なまのさかな
raw fish
生の魚
サギフエ
bellows fishes
干し魚という食品
a food, called dried fish
(魚の)干物.
淡水魚.
freshwater fish
淡水魚
魚のフライ
fried fish
魚を供給する
supply with fish
魚のなまぼし
a half-dried fish
魚皮という食品
a food item made of the dried skin of fish, called 'gyohi'
河魚
fresh-water fish
食用のための魚
an edible fish
魚介類や海藻などの加工品
processed products made from fish and sea weeds
魚のにおい
the smell of fish
油の強い魚
oily fish
魚や貝を干した食品
foodstuff of dried seafood
欧州産の食用魚
European food fish
魚のヒレ
filet the fish
食用となる魚
魚のうろこ
a scale of a fish
魚の卵
fish roe
魚の洗い
crimped fish
fish products