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ココア油脂の英語
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「ココア油脂」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
ココアを含有する油脂組成物例文帳に追加
ココア粉末の水濡れ性改良用油脂組成物例文帳に追加
OIL AND FAT COMPOSITION FOR IMPROVING WETTING PROPERTY OF COCOA POWDER - 特許庁
ココア粉末の水濡れ性改良用油脂組成物、該組成物を含む改良ココア粉末、および改良調整ココア例文帳に追加
OIL AND FAT COMPOSITION FOR IMPROVING WETTING PROPERTY OF COCOA POWDER, IMPROVED COCOA POWDER CONTAINING THE COMPOSITION, AND IMPROVED AND ADJUSTED COCOA - 特許庁
本発明は、ココア粉末を処理すれば水濡れ性が改良されたココア粉末が得られる、ココア粉末の水濡れ性改良用油脂組成物を提供すること。例文帳に追加
To obtain an oil and fat composition for improving wetting properties of cocoa powder enabling obtaining cocoa powder improved in wetting properties through treating the cocoa powder. - 特許庁
(a)油脂、(b)ポリグリセリン脂肪酸エステルおよび(c)ポリオキシエチレンソルビタン脂肪酸エステルを含むことを特徴とするココア粉末の水濡れ性改良用油脂組成物。例文帳に追加
This oil and fat composition for improving wetting properties of the cocoa powder comprises (a) oil and fat, (b) a polyglyceryl fatty acid ester and (c) a polyoxyethylene sorbitan fatty acid ester. - 特許庁
原料としては、上記以外に、澱粉、卵、乳製品、糖類、食用油脂、ココア、食塩、膨脹剤、香料、乳化剤から選ばれた少なくとも一種を含有することが好ましい。例文帳に追加
The raw material preferably furthermore contains at least one kind of material selected from starch, egg, a milk product, a sugar, an edible fatty oil or fat, cocoa, salt, a swelling agent, a perfume and an emulsifier. - 特許庁
SUS型トリグリセリドを主成分とし、チョコレート中のカカオマス、ココアの総含有量に対するカカオマスの含有比率が高い、油脂及び糖類を含む油脂組成物をテンパリング処理することなしに被覆し、被覆後冷蔵温度域で保存されることを特徴とする、菓子の製造法。例文帳に追加
A method for producing the unbaked cake comprises coating, without having to subject the mixture to tempering treatment an oil and fat composition which has SUS-type triglyceride as the main ingredient, and a high content ratio of cacao mass with respect to the total content of cacao mass and cocoa in the chocolate, which contains oil and fat and saccharides; and preserving the product in the refrigeration temperature range, after coating. - 特許庁
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「ココア油脂」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
コーヒー飲料、ココア飲料、チョコレート飲料、乳飲料又は乳酸発酵飲料のような油脂及び/又は乳成分含有飲料の製造において、該安定化剤を用いることにより、飲料中の不溶性固形分或いは脂肪成分等の沈殿、浮遊、又は分離の起こらない安定化した性状の油脂及び/又は乳成分含有飲料を製造する。例文帳に追加
A method for producing the oil and fat and/or milk component-containing drink, such as coffee drink, cocoa drink, chocolate drink, milk drink, and lactic acid fermented drink includes using the stabilizer so as to produce the oil and fat and/or milk component-containing drink having stabilized properties without causing precipitation, flotage or separation of insolulble solid or fat component in the drink. - 特許庁
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