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ビール細胞の英語
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英訳・英語 Beale’s cell
「ビール細胞」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
重水素減少水(スーパーライトウォーター)を原料として使用したビールによるガン、糖尿病、白血病、不眠症の治療および若返り、細胞の活性化、免疫細胞の増加の促進、及び製造方法。例文帳に追加
TREATMENT OF CANCER, DIABETES, LEUKEMIA AND INSOMNIA AND REJUVENATION, ACTIVATION OF CELL AND PROMOTION OF IMMUNOCYTE INCREASE BY USING BEER BREWED IN DEUTERIUM-REDUCED WATER (SUPER LIGHT WATER) AS RAW MATERIAL - 特許庁
免疫複合体は癌細胞、ビールス感染細胞のような標的細胞に対して特異性を有する免疫グロブリン重鎖とリンフォトキシン、腫瘍壊死因子α、インターロイキン−2あるいは顆粒球マクロファージコロニー刺激因子のようなサイトカインから成り、免疫グロブリンのカルボキシ末端にサイトカインのアミノ末端が結合してなる。例文帳に追加
The immunoconjugates are comprised of an immunoglobulin heavy chain having a specificity for the target cell, such as a cancer or virus-infected cell, and a cytokine, such as lymphotoxin, tumor necrosis factor alpha, interleukin-2, or granulocyte-macrophage colony stimulating factor, joined at the amino-terminus of the cytokine to the carboxy-terminus of the immunoglobulin. - 特許庁
細胞壁マンノプロテインをコードする遺伝子及びその用途に関して、醸造酵母の細胞壁マンノプロテインであるCwp1pをコードするScCWP1遺伝子又は特にビール酵母に特徴的なnonScCwp遺伝子の発現量を高めることによって、製品中のヘイズを低減させた形質転換酵母の提供、および当該酵母を用いた酒類の製造方法。例文帳に追加
The present invention relates to a gene encoding a cell wall mannoprotein and use of the same, wherein a transformed yeast which is elevated the expression amount of ScCWP1 gene encoding Cwp1p, which is a cell wall mannoprotein of brewing yeasts, or nonScCwp1 gene specifically characteristic to beer yeast so as to lessen haze in a product, and a method of producing an alcoholic drink by using this yeast are provided. - 特許庁
サッカロミセス(Saccharomyces)属酵母、特にサッカロミセス属セルビジエ(Cerevisiae)種に属するビール酵母、パン酵母、清酒酵母、ワイン酵母、焼酎酵母から選ばれる一種以上を、好ましくは細胞壁が破砕されて後に食肉と接触させる。例文帳に追加
This method for coloring the meat product is characterized by contacting meat with a yeast belonging to the genus Saccharomyces, especially one or more yeasts selected from beer yeast, bread yeast, Sake (rice wine) yeast, wine yeast and Shochu (white distilled liquor) yeast, preferably after the cell wall of the yeast is crushed. - 特許庁
浸麦後の麦芽の水分含量(浸麦度)を所定範囲に維持しながら、浸麦後の麦芽の蛋白質分解を指標するKI値と細胞壁分解を指標するCalcofluor modification値をそれぞれ所定範囲にすることを特徴とするビール製造における新規浸麦方法の提供。例文帳に追加
To provide a malt steeping method for producing beer which is characterized in that Calcofluor modification values indicating KI values with the proteolysis of malt after malt steeping as indices are set within prescribed ranges, respectively, while maintaining a water content (malt steeping degree) of the malt after malt steeping within a prescribed range. - 特許庁
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