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BAVAROISとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 ババロア、ババロア
「BAVAROIS」を含む例文一覧
該当件数 : 5件
FLAMMULINA VELUPTIPES BAVAROIS AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
エノキ茸ババロアとその製法 - 特許庁
To provide a method for producing a cake having a new texture and new palatability in a rare cheesecake, bavarois and mousse.例文帳に追加
本発明は、レアチーズケーキ、ババロア及びムースにおいて、新規組織、新規食感を有する菓子の製造方法を提供することを目的とする。 - 特許庁
To provide a method for producing a multilayer food product and the obtained multilayer food product, by which the multilayer food product comprising desserts such as multilayer pudding or bavarois is readily and continuously produced industrially, especially immediately after the filling of a lower layer, another food of an upper layer is laminated on the lower layer.例文帳に追加
多層プリン及びババロアのようなデザート類等の多層食品で、特に下層部を充填後、直ぐに下層部とは異なる上層部の食品を積層できる、工業的に容易に連続製造が可能な多層食品の製造方法と得られた多層食品の提供。 - 特許庁
This pasty oil-in-water emulsified product has the acid degree of 0.05-0.6 and thereby has slight or no sourness in spite of having pH of 3.0-5.0, and the gelatinized or pasty food such as mousse, bavarois, pudding is prepared by using the pasty oil-in-water emulsified product.例文帳に追加
本発明は、酸度が0.05〜0.6の範囲であって、pHが3.0〜5.0の範囲にも関わらず酸味がほとんどないか、全く感じられないペースト状の水中油型乳化物であって、当該ペースト状の水中油型乳化物を使用したムース、ババロア、プリン等のゲル状或いはペースト状の食品である。 - 特許庁
To provide a dessert mix so designed that, when mixed with a liquid such as water, the time from the mixing till coagulating the mixture is adjusted so as to effect sufficient whipping or foaming, and capable of producing foamed desserts including mousse and bavarois with light palate feeling and desired hardness.例文帳に追加
本発明は、水等の液体と混合した場合に、液体と混合してから該混合物が凝固するまでの時間が泡立ち又は起泡が十分に行われるよう調整されていて、軽い食感であり、かつ好みの硬さを有するムースやババロア等の気泡を含むデザートを製造できるデザートミックスを提供することを目的とする。 - 特許庁
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