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HARUMAKIとは 意味・読み方・使い方
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「HARUMAKI」を含む例文一覧
該当件数 : 9件
EMULSIFIER COMPOSITION FOR HARUMAKI (EGG ROLL) SKIN, AND HARUMAKI SKIN USING THE SAME例文帳に追加
春巻の皮用乳化剤組成物、及びそれを使用した春巻の皮 - 特許庁
To provide a composition for a flour dough coat for Harumaki (egg roll) not losing crispy feeling even when long period of time has passed after cooked with oil, and maintaining palate feeling having hardness to chew; and to provide a flour dough coat for Harumaki, and Harumaki.例文帳に追加
油調調理後に長時間経過しても、皮のパリパリ感を失わず、特に歯切れの良い食感を維持する揚げ春巻きの皮用の組成物、春巻きの皮及び春巻きを提供することを目的とする。 - 特許庁
To provide an oil and fat composition for a coat of Harumaki (egg roll) applied or sprayed on a coat of Harumaki so that crispy feeling like that just after deep-fried with edible oil and fat is kept for a long time even when a frozen Harumaki obtained by freezing a cooked Harumaki is reheated with a microwave oven or an oven toaster.例文帳に追加
春巻の皮に塗布または噴霧することにより、食用油脂で揚げた直後のパリパリとした食感が長時間保たれ、また前記加熱処理した春巻を凍結保存した冷凍春巻を、電子レンジやオーブントースターで再加熱してもパリパリとした食感が維持される、油脂組成物を提供する。 - 特許庁
To provide a coating for fried harumaki, capable of inhibiting deterioration with time in palate feeling thereof after cooking with oil, and capable of retaining crispy and crunchy palate feeling just after being cooked with oil, and to provide a fried harumaki using the above coating.例文帳に追加
油ちょう調理後、揚げ春巻の皮の経時的な食感低下を抑制し、クリスピーなパリパリとした油ちょう直後の食感を維持することが可能な揚げ春巻用皮及び該皮を使用した揚げ春巻を提供すること。 - 特許庁
The oil and fat composition for a coat of a Harumaki comprises (A) vegetable oil and fat liquid at normal temperature, (B) oil and fat having a temperature-rising melting point of 50-90°C, and (C) polyglyceryl unsaturated fatty acid ester and/or propylene glycol unsaturated fatty acid ester, and is applied or sprayed on the coat of Harumaki.例文帳に追加
(イ)常温で液状の植物油脂、(ロ)上昇融点が50〜90℃の油脂および(ハ)ポリグリセリン不飽和脂肪酸エステルおよび/またはプロピレングリコール不飽和脂肪酸エステルを含有し、春巻の皮に塗布または噴霧して用いられることを特徴とする油脂組成物。 - 特許庁
To provide an emulsifier composition affording Harumaki (egg roll) skin maintaining strength with little baking unevenness, inhibiting deterioration in texture with time after frying in oil, and sustaining a good crispy texture with crispiness over a long period of time, and to provide the Harumaki (egg roll) skin using the emulsifier composition.例文帳に追加
強度が維持され、かつ焼きムラの少ない春巻皮であり、油ちょう後の経時的な食感低下を抑制して、パリパリした歯切れの良い食感が長時間持続する春巻用の皮が得られる乳化剤組成物、及びこれを用いて得られる春巻の皮を提供する。 - 特許庁
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「HARUMAKI」を含む例文一覧
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The method for producing a thin pastry sheet for Harumaki comprises mixing raw material flour with at least one low-viscosity starch of dextrin, oxidized starch, acidized starch, crosslinked starch and high amylose corn starch.例文帳に追加
春巻きの皮を製造するに当たり、原料粉にデキストリン、酸化澱粉、酸処理澱粉、架橋澱粉、ハイアミロースコーンスターチの1種または2種以上の低粘度澱粉を配合する春巻きの皮の製造方法。 - 特許庁
The composition for a flour dough coat for Harumaki has a structure of raw material containing wheat flour, substituted starch and other starch, wherein the ratio of the substituted flour is 1-70 mass% based on the total amount of the wheat flour and other starch.例文帳に追加
春巻きの皮用組成物における原料の構成として、小麦粉と置換澱粉とその他の澱粉とを含み、置換澱粉の割合が小麦粉とその他の澱粉との合計量に対して1〜70質量%とする。 - 特許庁
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