意味 | 例文 (5件) |
vegetables pickled in sake leesとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 粕漬け
「vegetables pickled in sake lees」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
Tsuke-mono (pickles): Takuan-zuke (yellow pickled radish), umeboshi (pickled "ume" - Japanese apricot), shibazuke (salted chopped pickled vegetables), miso-zuke (vegetables pickled in miso (fermented soybean paste)), kasu-zuke (vegetables or/and sliced fish meat pickled in sake lees), nuka-zuke (vegetables pickled in fermented rice bran), wasabi-zuke (wasabi pickled in sake lees)発音を聞く 例文帳に追加
漬物-沢庵漬け、梅干し、柴漬、味噌漬け、粕漬け、糠漬け、山葵漬け - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Vegetables pickled in sake lees are valued as "Konomono" (Japanese pickles) and called "Narazuke."発音を聞く 例文帳に追加
野菜の粕漬けは香の物として重宝され、「奈良漬け」という。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Concerning the moromi of Japanese sake, as defined in the fourteenth section in the third article of the Liquor Tax Act, the softly solidified product which remains after wringing the liquid sake out of the moromi is regarded as "sakekasu" (sake lees) and is used for the material for "tsukemono" (Japanese pickled vegetables), "amazake" (sweet mild sale) and vinegar.発音を聞く 例文帳に追加
日本酒のもろみ(醪)については酒税法第3条14項に定義されており、もろみから液体である酒を搾り出して残った固形物が酒粕となり、漬物・甘酒・酢の原料に使われる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Narazuke is a kind of pickles made with vegetables such as gourd, cucumber, watermelon, and ginger first pickled in salt, then in fresh sake lees several times.発音を聞く 例文帳に追加
奈良漬け(奈良漬、ならづけ)とはウリ、キュウリ、スイカ、ショウガなどの野菜を塩漬けにし、何度も新しい酒粕(さけかす)に漬け替えながらできた漬物である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
意味 | 例文 (5件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「vegetables pickled in sake lees」のお隣キーワード |
vegetables pickled in rice‐bran paste
vegetables pickled in sake lees
vegetables pickled in salted rice-bran paste
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |