例文 (3件) |
"脂肪源"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
組成物は、タンパク質源、脂肪源、繊維源及び炭水化物源を更に含むことができる。例文帳に追加
The composition can further include a source of protein, a source of fat, a source of fiber, and a source of carbohydrates. - 特許庁
乳源および任意選択の脂肪源を合わせて、約7%以下の第1の脂肪レベルを有する標準化乳ベースを形成することができ、次いでこのベースに細菌菌スターターカルチャーを接種し発酵させる。例文帳に追加
A milk source and an optional fat source can be combined to form a standardized milk base having a first fat level of about 7% or less, which is then inoculated with a bacteria starter culture and fermented. - 特許庁
このような乳化組成物の各成分の割合は、乳脂肪源および乳蛋白質源となる牛乳、全粉乳、バター、チーズ、クリーム、れん乳、バターオイル、バターミルク、バターミルクパウダーなどの原料と、二糖アルコール、乳化剤、および水分の量を精密に調整することで得られる。例文帳に追加
The contents of the individual components of the emulsified composition can be established by precisely controlling the amounts of the starting materials providing the milk fats and the milk proteins such as cow's milk, whole powder milk, butter, cheese, cream, condensed milk, butter oil, butter milk and butter milk powder and the amounts of the disaccharide alcohol, the emulsifying agent and water. - 特許庁
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